Başkan Doğan, Ak Kadınları Misafir Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Ak Kadınları Misafir Etti

Başkan Doğan, Ak Kadınları Misafir Etti

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ettiler.

20.03.2015 14:56

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ettiler.

Bir süre önce yapılan kongre sonucunda AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığına yeniden seçilen Demirtaş, kongre sonrası ilk ziyaretlerini İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Demirtaş, "Belediye Başkanımız, her zaman kadın kollarına değer verdi ve bu değeri de her zaman hissettirmiştir. Yapmış olduğumuz çalışmaları her zaman ön plana çıkardınız. Biz de sizlerden aldığımız güçlerle başarılı işler yaptık. Gittiğimiz her yerde yaptığınız proje ve hizmetlerden bahsediliyor. Bu da AK Kadınlar olarak bizi mutlu ediyor, gururlandırıyor, bizde de çalışma azmi doğuruyor" şeklinde konuştu.

Aysel Demirtaş ve ekibini tebrik edip başarı dileğinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Doğan ise, "Herkesin belediye başkanı olmaya özen gösterdik. Geçen dönemde de bu dönemde de toplumun her kesimini kucakladık. Herkesin Hak, adalet ve hukuk çerçevesinde belediyemizin imkanlarından faydalanması için ayrı bir çaba harcıyorum. Aldığımız bu başarılarda sizlerin çok büyü rolü var. Ben, sizleri arkamızda gördüğüm zaman ayrı bir mutluluk, ayrı bir güven duyuyorum. Bu dönem birlikte daha güzel işler yapacağız" dedi.

Doğan, "Hak'ı, hukuku, adaleti koruyoruz. Herkesin belediyesiyiz, belediye başkanıyız. İzmit Belediyesi olarak biz, milletin parasını kullanırken, milletin imkanlarını kullanırken, hem de şehre hizmet ederken çok dikkat ediyoruz. Vatandaşın kuruşunu ziyan etmeden, vatandaşımızla karşılaştığımızda başımızı önümüze eğdirmeyen, arkasında duracağımız bir belediyecilik hizmeti sunuyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Ak Kadınları Misafir Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement