Başkan Evcilmen, Yaşlılarla Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Evcilmen, Yaşlılarla Yemekte Buluştu

Başkan Evcilmen, Yaşlılarla Yemekte Buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, huzurevlerinde barınan yaşlılarla öğle yemeğinde buluştu.

23.03.2012 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, huzurevlerinde barınan yaşlılarla öğle yemeğinde buluştu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle, huzurevlerinde kalan yaşlılar Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün düzenlediği öğle yemeğinde bir araya geldi. Özkaymak Falez Otel'de düzenlenen yemeğe, Fethi Bayçın Huzurevi, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi, Muratpaşa Belediyesi Huzurevi, YAKODER Huzurevi ile Asmalı Konak Huzurevi'nde kalan 150 yaşlı katıldı.

Yaşlılarla yakından ilgilenerek sohbet eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Sizlerle olan birlikteliğimiz onlarca yıl devam etsin. Ama huzurla, sağlıkla, güzelliklerle devam etsin. Herkes, doğarak, gençlik yıllarımızı yaşayarak, çocuk ve torun sahibi olarak bu evreyi tamamlamaktayız. Ancak yaşlılık bir tercih değil, yaşamın içinde bir gerçek.

Bu gerçeği bilerek, birbirimize dost elimizi, yardım elimizi uzatarak bu yaşamı şekillendirmeliyiz" dedi.

Gelişmiş ülkelerin gelişmişlik kriterlerinin içinde yaşlılarına verdiği önemin ilk sıralarda yer aldığını belirten Başkan Evcilmen, "Bizler bunun bilincindeyiz. Elimizden geldiğince, olanaklarımız ölçüsünde yaşlılarımıza her zaman sahip çıkmaktayız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Evcilmen, Yaşlılarla Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement