Başkan Kadir Kara Karne Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadir Kara Karne Dağıttı

Başkan Kadir Kara Karne Dağıttı

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; İstiklal İlköğretim Okulunda karne dağıttı, öğrencilere başarılar diledi.

25.01.2013 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstiklal İlköğretim Okulu halk oyunları ekibi tarafından davul zurna ile karşılanan Başkan Kara, öğrencilerden büyük alkış aldı.

İstiklal İlköğretim Okulundaki programa katılan Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, öğrencilere tatilde kitap okumalarını tavsiye etti.

Bedensel Engelli Ahmet Ertuğrul, Başkan Kadir Kara İle Engelini Aştı

Başkan Kadir Kara, daha önce kendisine bir mektupla ulaşan bedensel engelli 7.sınıf öğrencisi Ahmet Ertuğrul Çil'in karnesini verdi. Ahmet'in kendisine ulaşan mektupta "Başkanım artık anneme yük olmak istemiyorum. Sınıfıma girebilmek için sizlerden okuluma engelli rampası yaptırmanızı istiyorum" dediğini ifade eden Başkan Kadir Kara, belediye olarak okul yönetiminden izin alarak buraya bir engelli rampası yaptırdıklarını söyledi. Daha sonra Ahmet Ertuğrul ile birlikte engelli rampasından birlikte okula girdiler.

Mutlu Şehir Osmaniye'nin 'Mutlu Çocukları' diye başladığı konuşmasında Başkan Kara şunları söyledi: "İlk yarıdaki eksikliklerinizi  başarısızlık  olarak düşünmeden ve kendinizi üzmeden bu tatili ikinci döneme daha iyi hazırlanmak için değerlendirmenizi dilerim. Başarının üst sınırı yoktur ama başarının temel  şartı başarıya inanmaktır. Telafisi mümkün olan başarısızlıklar sizleri üzmesin. Bu yarıyıl tatilinde sizler için açtığımız Mutlu Çocuk Kütüphanesine mutlaka uğramanızı istiyorum. Kütüphanemizden ücretsiz olarak kitap alın, zamanınızı kitap okuyarak değerlendirin.

Bahçelerde, parklarda arkadaşlarınızla oyun oynamayı da ihmal etmeyin. Tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, öğretmenlerimize en derin saygılarımı sunuyor, iyi tatiller diliyorum."

Daha sonra İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü Celal Kaya ve öğretmenlerle birlikte sohbet eden Başkan Kadir Kara ve İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, öğretmen ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kadir Kara Karne Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement