Başkan Kocadon Esnaf ve Vatandaşlarla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocadon Esnaf ve Vatandaşlarla Kahvaltıda Buluştu

Başkan Kocadon Esnaf ve Vatandaşlarla Kahvaltıda Buluştu

Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum'da esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.

24.01.2014 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum'da esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi. "Biz gönlü zengin insanlarız, kapımız herkese açık" diyen Kocadon, "Bu sebeple masamız günden güne daha da uzuyor" dedi.

Cevat Şakir Caddesi'nde yer alan cezaevinin altında bulunan Akça Büfe'de düzenlenen kahvaltıda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yokuşbaşı ve Umurca Mahallesi'nden esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kahvaltıya Başkan Kocadon'un yanı sıra Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Vedat Bozbey de katıldı.

Yaklaşık 30 kişinin bulunduğu kahvaltıda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kocadon, kahvaltıyı düzenleyen ve kahvaltıya katılan herkese teşekkür ederek, "Biz gönlü zengin insanlarız, masamız uzadıkça uzuyor. Bizim herkese kapımız açık. Bu güzel Bodrum sabahında burada sizlerle olmak çok güzel." dedi.

Kocadon, sık sık yoldan geçenlerle sohbet ederek selamlaştı.

Kahvaltı sonrası esnaf ve vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kocadon, çevrede bulunan diğer esnaflara yaptığı ziyaretin ardından bölgeden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kocadon Esnaf ve Vatandaşlarla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement