Başkan Kocaoğlu'na Aydın Desteği - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocaoğlu'na Aydın Desteği

Aydın ile bağlı ilçe ve beldelerin belediye başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na destek ziyaretinde bulundu.

01.12.2011 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci, Kuşadası Belediye Başkanı Mehmet Esat Altıngün, Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Yenice Belediye Başkanı Fuat Meriç, İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, Tepecik Belediye Başkanı Tuncay Olgun, Yeniköy Belediye Başkanı Erdal Arasan, Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, Mursallı Belediye Başkanı Hayri Altay, Hıdırbeyli Belediye Başkanı İsmail Kuru ve Çeştepe Belediye Başkanı Hakkı Gümüş katıldı. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da programındaki zorunlu değişiklik nedeniyle Başkan Kocaoğlu'nu ayrı olarak ziyaret etti.

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirme yapan Hulusi Şahinci, Başkan Aziz Kocaoğlu'nun her zaman yanında olduklarını söyledi. Şahinci, "Uğradığı haksızlıktan dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Biz insanların haksız yere suçlanmalarının karşısındayız. Adaletin bir an önce tecellisinden yanayız. Başkanımızı da moralli gördük. Kendisi İzmirliler'e, örgütüne, belediyeye ve personeline hepsine müteşekkir. Personelinin suçsuz olduklarını düşünerek onların önümüzdeki günlerde salıverileceklerini umut ediyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kocaoğlu'na Aydın Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement