Başkan Özden, Sağlık Çalışanlarına Gül Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özden, Sağlık Çalışanlarına Gül Dağıttı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesini ziyaret ederek, Başhekim Salim Sarıyıldız ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

14.03.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesini ziyaret ederek, Başhekim Salim Sarıyıldız ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Özden, hastane ve sağlık ocağı ziyaretinde, görev yapan hekim ve sağlık çalışanlara gül hediye etti. Hekimlerin zor şartlara rağmen mesleklerini yılmadan icra ettiklerini belirten Özden, "İnsan yaşamına değer veren ve bu uğurda mesleki ve yaşamsal değerlerine bağlı kalan tüm hekimlerimizin ve sektörde emek veren sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum" dedi.

Özden, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" sözleriyle onurlandırdığı doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının bu anlamlı gününü paylaşmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

Başhekim Sarıyıldız ise "Sağlık hizmeti, hepimizin bildiği gibi oldukça meşakkatli ve psikolojik açıdan stresli bir meslek. Ayrıca, sağlık hizmeti tatil bayram dinlemeden, gece gündüz haftanın her günü 24 saat devam eden bir hizmet gerektiriyor. Tıp Bayramı ile ilgili Sayın Başkanımız Lokman Özden Beyin hastanemize yapmış olduğu bu ziyaret için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm çalışanlarımıza hediye ettikleri bu özel güller bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir" diye konuştu.

Ziyaretin ardından servisleri gezen ve sağlık çalışanların günün kutlayan Özden, hastalara da gül dağıtarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Özden, İlçe Halk Sağlığı Müdürü Funda Demirhan Çil ve İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Gülay Şahin'i de makamında ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Özden, Sağlık Çalışanlarına Gül Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement