Körfez Belediye Başkanı Pehlivan'a Vergi Haftası Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Körfez Belediye Başkanı Pehlivan'a Vergi Haftası Ziyareti

Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ı ziyaret etti.

28.02.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25. Vergi Haftasıkutlamaları kapsamında Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, müdüryardımcısı Mehmet Sadık, vergi dairesi personelleri Haydar Kılıç, Recep Alagöz,ve Dilek Aykaç ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ı makamında ziyaretetti. Vergi konusunda kamuoyunun dikkatini çekmek, vergi bilincini geliştirmekve mükelleflere vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl kutlananVergi Haftası'nın 25. Sinin 24 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında çeşitlietkinliklerle kutlanacağını vurgulayan Abdullah Cesar, başkan Yunus Pehlivan'ınyakasına günün anısına hazırlanan çıkartma yapıştırdı.

Konuklarını makamındaağırlayan Pehlivan, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna dikkat çekerek,"Aynı ülkede yaşayıp, devletin sunduğu hizmetlerden yararlanan vatandaşlarolarak hepimizin devlete vergi ödemesi gerekir. Devlet, vatandaşlarının daharahat yaşayabilmesi için bizlerden aldığı vergilerle çeşitli kullanımolanakları yaratır. Vergi ödemek, bir ülkede yaşayan her vatandaşın en kutsal görevlerindenbirisidir. Bu kapsamda vergi bilincinin arttırılması yöndeki çalışmalar önemlidir.Bu çalışmalara katkı sağlamak gerekir. Bu vesileyle vergi haftanızı kutlar,göstermiş olduğunuz duyarlılıktan ve belediyemize yapmış olduğunuz ziyarettendolayı teşekkür eder, başarılar dilerim." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Körfez Belediye Başkanı Pehlivan'a Vergi Haftası Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement