Başkan Vergili'ye Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Başkan Vergili'ye Ziyaretler

Başkan Vergili\'ye Ziyaretler

THK , Berberler Odası ve Öz Güven-Sen Sendikası Başkan ve yöneticileri Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

20.12.2017 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

THK, Berberler Odası ve Öz Güven-Sen Sendikası Başkan ve yöneticileri Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi makamında ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu Karabük Şube Başkanı Cihan Saraç ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye ziyarette bulunarak, vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür belgesi taktim ettiler.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Türk Hava Kurumu Karabük Şube Başkanı Cihan Saraç ve yönetimine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Güven-Sen Sendikası Karabük İl Başkanı Ahmet Kırık ve yönetimi Başkan Vergili'yi makamında ziyaret ederek sendikaları hakkında bilgiler verdi.

Önümüzdeki ay kongresini gerçekleştirecek olan Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık ve yönetimi, Vergili'yi makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek kongreye davet etti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Vergili'ye Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement