Başkandan 3 Operasyon! - Son Dakika
Spor

Başkandan 3 Operasyon!

Başkandan 3 Operasyon!

1 - NASRİGökhan Gönül, Adriano, Talisca ve Aboubakar'ı peş peşe renklerine bağlayarak şov yapan Kara Kartal, transfer döneminin son saatlerini oldukça hareketli geçiriyor.

30.08.2016 06:14

1 - NASRİ

Gökhan Gönül, Adriano, Talisca ve Aboubakar'ı peş peşe renklerine bağlayarak şov yapan Kara Kartal, transfer döneminin son saatlerini oldukça hareketli geçiriyor.

Yönetici kurmaylarıyla birlikte soluğu dün İngiltere'de alan Başkan Fikret Orman, Manchester City'li Samir Nasri transferini noktalamak için çalışmalarını hızlandırdı.

İlk olarak önceki gün takımının West Ham United mücadelesinin son bölümünde görev yapan Fransız yıldızla bugün son kez masaya oturacak olan Başkan'ın, kulübüyle kiralık olarak daha önceden anlaşmaya vardığı tecrübeli hücumcuyla el sıkışması bekleniyor.

2 - GÖKHAN

Orman, Samir Nasri seferinin ardından 2 sezondur takımına kazandırmak istediği Gökhan İnler için Leicester City'nin kapısını çalacak. 32 yaşındaki ön liberoyu takıma kazandırıp alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Siyah-Beyazlılar'ın patronu, Türk asıllı İsviçreli yıldızla yollarını ayırmak isteyen Leicester'dan bu futbolcuyu bedelsiz kiralamayı planlıyor.

3 - ATINÇ

Stoper hattını güçlendirmek için görüştüğü birçok futbolcudan yüksek maliyetleri sebebiyle vazgeçen Kartal, geçen sezon RB Leipzig'e 7 milyon Euro'ya gönderdiği Atınç Nukan için düğmeye bastı.

23 yaşındaki futbolcu da takımın yeni hocası Hasenhüttl'ın kadro alternatifleri arasında yer almaması sebebiyle kiralık gelmeye sıcak bakıyor.

Fanatik Gazetesi'ne konuşan genç futbolcunun menaceri Ahmet Bulut, " Beşiktaş'ın bir isteği var. Atınç'ın da Siyah- Beyazlılar'a dönme şansı var" diyerek transferi doğruladı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Başkandan 3 Operasyon! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement