Ankara'da baba katliamı! Karısını, kızını ve oğlunu başından silahla vurarak öldürdü - Son Dakika
3. Sayfa

Ankara'da baba katliamı! Karısını, kızını ve oğlunu başından silahla vurarak öldürdü

Ankara'da aile içi tartışmada baba yanında bulundurduğu tabanca ile eşini, kızını ve oğlunu başından vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan baba polis tarafından kısa sürede yakalandı.

07.11.2020 01:29  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Keçiören ilçesi Karakaya Mahallesi Bağlum Sokak'ta bulunan apartman dairesinin 2'inci katında gece saatlerinde meydana gelen olayda, henüz bilinmeyen bir neden ötürü aile içinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba Adem Öztürk yanında bulundurduğu tabancayla eşi Nefik Öztürk ve çocukları Selahattin ile Seher Öztürk'e ateş ederek evden uzaklaştı.

ÜÇÜNÜ DE BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ

Silah seslerini duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde anne, kız ve oğlanın başından silahla vurulduğunu ve hayatını kaybettiklerini belirledi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kaçan şüpheli babayı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda baba Adem Öztürk, Şehit Ali Rıza Bulut sokak üzerinde polis ekiplerince yakalandı.

KATİL BABA DARBEDİLDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Ailesini katleden ve bir taksi durağında değnekçilik yapan baba Öztürk, Şehit Ali Rıza Bulut sokak üzerinde yaya olarak cinayette kullandığı silah ile yakalandı. Öztürk, verdiği ifadede, cezaevinden çıkan oğlu Selahaddin Öztürk tarafından darbedildiğini ve bunun için oğlunu öldürdüğünü söyledi. Diğer aile bireylerini neden öldürdüğü sorulan katil baba, eşi ve kızını da oğlunun yanında oldukları için öldürdüğünü belirtti. Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan katil baba ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Ankara\'da baba katliamı! Karısını, kızını ve oğlunu başından silahla vurarak öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Ankara'da baba katliamı! Karısını, kızını ve oğlunu başından silahla vurarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • vatandaş: ülke 18 senedir mezarlığa döndü yazık 31 24 Yanıtla
  • ANGARAGÜÇLÜ: yazık bızım toplumun 2000 den sonra dengesı geni bozuldu .. 31 6 Yanıtla
  • müslüm: Babaların acı kaderi. evlat katili olmak bir ömür vicdan azabıyla yaşamak. zaten o adam daha yaşayamaz. kendini de öldürecek. 18 6 Yanıtla
  • KÜRŞAT: insanlar çıldırıyor.....karşındaki insanı kabullenmek kabul etmiyorsan çekip gitmek insanları üzmeden bu kadar mı zor.....beğenmediğin kavga ettiğin huzur bulamadığın ve huzur vermediğin evde bulunmana gerek yok....bir çok sıkıntı maddi açıdan oluyor....sayın devlet yetkilileri tüm ülke insanının terapiye ve eğitime ihtiyacı VARRRRRR SOKAKTA MASKE TAKMAYAN VATANDAŞA NEDEN TAKMIYORSUN DİYE İKAZ EDİNCE KAVGA ÇIKIYOR...ÜLKE BİTMİŞ DURUMDA ACİLEN EĞİTİME VE DİSİPLİNE İHTİYACIMIZ VARRRR..... 11 1 Yanıtla
  • Doğal: ALLAH KİMSEYİ ŞAŞITMASIN 11 1 Yanıtla

Advertisement