Başkentgaz'dan "Yerinde Abonelik" Hizmeti - Son Dakika
Güncel

Başkentgaz'dan "Yerinde Abonelik" Hizmeti

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş (Başkentgaz) ekipleri, abone olmak isteyen büyük site ve lojmanların adreslerine bilgisayar donanımlı mobil araçla giderek gün boyunca abonelik işlemlerini yapıyor.

09.01.2012 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş (Başkentgaz) ekipleri, abone olmak isteyen büyük site ve lojmanların adreslerine bilgisayar donanımlı mobil araçla giderek gün boyunca abonelik işlemlerini yapıyor.

Başkentgaz Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan, doğalgaz abonesi olmak isteyen kamu kurumları lojmanları ve büyük sitelerde çok sayıda konut bulunduğunu dikkate alarak bu uygulamaya geçtiklerini bildirdi. Kırşan şunları söyledi:

"Bu binalardan yüzlerce insanımızın, işini gücünü bırakıp Maltepe Abone Merkezimize veya diğer abone merkezlerimize gitmesi yerine, biz onların ayağına giderek onların işini kolaylaştırmak istedik. Bu uygulamadan vatandaşlarımız çok memnun kaldılar. Çünkü büyük siteler veya kamu kurumları, genellikle şehir merkezlerinden uzaklarda olduğundan merkezlerimize gelmekte sıkıntı yaşayabiliyorlar. Hele içinde bulunduğumuz kış mevsiminde bu sıkıntı daha da artabiliyor."

Kırşan, ilk olarak OSTİM OSB'de yerinde abonelik hizmeti verdiklerini ve 1 hafta içinde bin 200 abonenin tamamına yakınının aboneliğini yaptıklarını söyledi. Geçen hafta sonunda da yine mobil araçla Dikmen'de büyük bir siteye giderek 136 daireden 98'inin aboneliğini gerçekleştirdiklerini bildiren Kırşan, "Son haftalarda da perşembe günleri, Eskişehir yolu üzerinde bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı lojmanlarında abonelik yapıyoruz. Bu lojmanlarda bugüne kadar 200 civarı abonelik yaptık.

Karayolları Genel Müdürlüğü lojmanları için de yaklaşık 300 daireden gerekli evrakı toplu olarak aldık ve hazırladığımız sözleşmeleri önümüzdeki günlerde göndereceğiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkentgaz'dan 'Yerinde Abonelik' Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement