Bastos'un Tercihi Roma Oldu - Son Dakika
Spor

Bastos'un Tercihi Roma Oldu

Bastos'un Tercihi Roma Oldu

Lille, Lyon ve Schalke'den tanınan Brezilyalı solağın bugün Roma'ya gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

19.01.2014 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bastos'tan süpriz ayrılık

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımında oynayan Brezilyalı oyuncunun, Napoli'nin de gerçekleştirebilmek için büyük uğraş verdiği transferinde mutlu sona ulaşan Roma oldu.

Michel Bastos'un bugün Roma'ya gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Instagram'dan hava alanında çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Bastos, 'yeni bir maceraya doğru gittiği' ifadesini kullandı. 30 yaşındaki Brezilyalı, Roma ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalayacak.

Bastos, Roma'da Lille'den eski hocası Rudi Garcia ve Lyon'dan takım arkadaşı Miralem Pjanic ile yeniden bir araya gelecek. Transferi Napoli'nin gerçekleştirmesi bekleniyordu ama Cumartesi günü gidişat birden değişti ve oyuncu tercihini Roma'dan yana kullandı.

Nainggolan'da kazanan Roma

Teknik direktör Rudi Garcia "Çok yönlü bir oyuncu ve bu bizi özellikle ilgilendiriyor. Sağda ya da solda oynayabiliyor, çok kuvvetli şutları ve iyi bir tekniği var, ayrıca sol bek olarak da görev yapabiliyor. Bize pek çok bölgede destek olacak" diyerek transferi doğruladı.

Garcia ayrıca Bastos'la olan ilişkisine de değinerek "Lille'den ayrıldığından beri Lyon, Schalke ve Al Ain'deki performansını takip ettim. Sık sık konuşuyorduk ve bizim için bir ihtimal olduğunu biliyordum. Hepsinin ötesinde o da Avrupa'ya dönmeyi istiyordu. Oldukça mutluyum çünkü yalnızca üst düzey bir oyuncu değil aynı zamanda çok da iyi bir insan" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Bastos'un Tercihi Roma Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement