Batman Valisi Engellilerle Birlikte İftar Açtı - Son Dakika
Güncel

Batman Valisi Engellilerle Birlikte İftar Açtı

Batman Valisi Engellilerle Birlikte İftar Açtı

Vali Yılmaz Arslan TPAO Kristal Parkta düzenlenen iftar yemeğinde ilimizde faaliyet gösteren engelli dernekleriyle bir araya geldi.

07.08.2013 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Valiliğinin düzenlediği iftar yemeğine Valinin yanı sıra Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, Vali Yardımcımız Mustafa Adil Tekeli, İl Dernekler Müdürümüz Zeynettin Örüker, İl Müftümüz Hasan Çağlar, engelli derneklerinin yöneticileri ile üyeleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından misafirleri selamlayan Vali, kendilerine iftar yemeğine icabet ederek yoğun katılımlarından ötürü teşekkür etti. Valilik olarak engelliler için sosyal ve ekonomik alanda yapılan çalışmalar ile yürütülen projeleri yakından takip ettiklerini belirten Vali, Devletin sağladığı imkanlardan engellilerimizin azami faydalanması için ellerinden geleni yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Vali, aslında herkesin birer engelli adayı olarak toplumsal gerçekliğimizin en önemli parçası olan engelli kardeşlerimizle empati içinde yaşamak durumunda olduğunun altını çizerken, bu alanda sorunları tamamen sıfırlamak mümkün olmasa da gayret ve samimiyet içerisinde en aza indirmeye çalışacaklarını kaydetti.

Vali konuşmasının devamında; "İşbirliği yapmadan, sizlerle beraber hareket etmeden, tek başımıza yapacağımız işlerin çok büyük anlamı olmadığının farkındayız. Bugün olduğu gibi bundan sonrada el birliğiyle, gönül birliğiyle, güç birliğiyle bu alanda yapabileceğimiz bütün katkıyı hep beraber yapma arzusundayız."diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Batman Valisi Engellilerle Birlikte İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement