Baymak Orange Store ailesi büyümeye devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Baymak Orange Store ailesi büyümeye devam ediyor

Baymak'ın sadece yüksek enerji verimli ve yenilenebilir enerjiye yoğunlaşan ürünlerini sunduğu Orange Store mağaza açılışları devam ediyor.

26.08.2016 15:33

Ankara'da 8. Mağazasını açan Baymak'ın Genel Müdürü Ender Çolak "Umutsuzluğa düşüp geri çekilmek yok, yatırımlara son hız devam" mesajı verdi. Baymak'ın hedefi yıl sonuna kadar 4 milyon TL yatırımla Türkiye genelinde 100 Orange Store'a ulaşmak.

Isıtma soğutma sektöründeki mağazacılık anlayışına yeni bir soluk kazandıran Baymak, Orange Store ile Türkiye genelinde hızla yayılmaya devam ediyor. Ankara'da sekizinci Orange Store mağazasının açılışını gerçekleştiren Baymak için yıl sonunda hedef Türkiye genelinde 100 mağazaya ulaşmak. Orange Store'lar için bu yıl 4 milyon TL'lik yatırım planlayan Baymak, İstanbul, Ankara, Adana, Muş, Elazığ, Sakarya ve Tekirdağ'ın da aralarında bulunduğu 10 ilde mağaza açılışlarını gerçekleştirdi.

Sadece yüksek enerji verimli ve yenilenebilir enerjiye yoğunlaşan ürün gamı ile tüketicilere kaliteli ürün ve hizmet sunan Orange Store'lar, bayilere 12 ay satış yapabilme imkânı sunarken satın alma ve taahhüt avantajlarında da kolaylık sağlıyor.

Büyümenin yüzde %5'i Orange Store'lardan

2016 büyüme hedefinin yüzde 5'ini Orange Store yapısı ile gerçekleştirmeyi hedeflediklerini açıklayan Baymak Genel Müdürü Ender Çolak; "Her ne koşulda olursa olsun umutsuzluğa düşüp geri çekilmek yerine yatırımlarımıza devam ederek ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz. Bu çerçevede Orange Store yapılanmamız da aynı hızla artmaya devam edecek. Türkiye genelinde bayilerimizden gelen talepler de oldukça fazla. Her yeni mağaza açılışı talepleri tetikliyor. Hedefimiz Türkiye'de ısıtma soğutma sektörüne yeni bir anlayış kazandıran Orange Store'ları 2016 sonunda 25 ilde 100 noktaya ulaştırmak" şeklinde konuştu.

Sunulan hizmeti 4 ana unsur altında bir araya getiren Orange Store'lar; modern mağaza tasarımı ve ürün teşhiri, eğitimli montaj ve uygulama ekipleri, tüketicilere gerekli teknik bilgiyi sağlayan makine mühendisleri ve sadece yüksek enerji verimli ve yenilenebilir enerjiye yoğunlaşan ürün gamıyla şu anda 16 mağaza ile hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baymak Orange Store ailesi büyümeye devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement