Bayram Tatilinde Evde Kalacaklara Öneriler - Son Dakika
Emlak

Bayram Tatilinde Evde Kalacaklara Öneriler

Bayram Tatilinde Evde Kalacaklara Öneriler

Bayram sözcüğünü duyduğunuzda çoğunuzun aklına gezmek, dinlenmek ve eğlenmek gibi etkinlikler gelir. Dolu dolu değerlendirebileceğiniz 9 günlük bir tatil süreci sizleri bekliyor. Evinden farklı bir mekanda olmayı tercih edenler, yurt içi ya da yurt dışı yolculuk ya da konaklama planlarını ve rezervasyonlarını önceden yaptı. Kiminiz bayram tatilinde ailesiyle ve sevdikleriyle bir arada olurken, kimileriniz başka bir şehir ya da ülkede olduğu için bayram tatilini yalnız olarak geçirecek. Bayram tatilinde evde kalacaklara öneriler ışığında gerçekleştirebileceğiniz faaliyetler oldukça fazla. Bayram tatilinde evde kalacaklara öneriler ile

10.08.2018 20:19

Bayram sözcüğünü duyduğunuzda çoğunuzun aklına gezmek, dinlenmek ve eğlenmek gibi etkinlikler gelir. Dolu dolu değerlendirebileceğiniz 9 günlük bir tatil süreci sizleri bekliyor. Evinden farklı bir mekanda olmayı tercih edenler, yurt içi ya da yurt dışı yolculuk ya da konaklama planlarını ve rezervasyonlarını önceden yaptı. Kiminiz bayram tatilinde ailesiyle ve sevdikleriyle bir arada olurken, kimileriniz başka bir şehir ya da ülkede olduğu için bayram tatilini yalnız olarak geçirecek. Bayram tatilinde evde kalacaklara öneriler ışığında gerçekleştirebileceğiniz faaliyetler oldukça fazla.

Bayram tatilinde evde kalacaklara öneriler ile yaşamın keyfini çıkarın!

Bu bayramda bir yerlere gidemiyorum diye sakın üzülmeyin. İşte size, yoğun ve stresli çalışma şartlarından dinlenmeye bir türlü fırsat bulamadığınız çok güzel bir zaman. Kendinize, ailenize ve sevdiklerinize dilediğiniz gibi vakit ayırabilirsiniz. Eş, dost ve akraba ziyaretleri ile mutluluk çıtanızı yükseltebilirsiniz. Sevdiklerinize küçük hediyeler alabileceğiniz gibi, uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızı ve yakınlarınızı telefonla arayarak bayramlaşma vesilesiyle sohbet edebilirsiniz.

En güzel bayram geleneklerini yaşayın ve yaşatın!

Bayram tatiline girdiğinizde evinizi dip köşe rahat rahat temizleyebilirsiniz. Bayramların olmazsa olmazı ikram şekerinizi, çikolatanızı ve kolonyanızı önceden hazırlamayı aman unutmayın! Yine en güzel bayram sofralarınıza hazırlık yapmak için daha önce denemediğiniz tatlı, baklava, börek tariflerini internette yazılı ve videolu anlatımlarda bulabilirsiniz. Balkon ya da bahçenizde, komşularınızla ya da misafirlerinizle mangal sefası yapmak üzere, kömür, ızgara, şiş ve mangal gibi malzemelerinizi hazırlamak size ayrı bir keyif verecektir.

Tatil fırsatını yakalamışken kendinizi hem dinlendirin hem eğlendirin!

Yoğun çalışma temposu sizi oldukça yordu. Şimdi mola zamanı. Bayram tatilinde evde kalacaklara öneriler, size istirahat için en uygun zamanın geldiğini fısıldıyor. Her sabah ısrarla çalan ve ertelediğiniz alarmları durdurun. İstediğiniz saatte yatabilirsiniz. Uykunuzu alana kadar uyuyabilirsiniz. Kitap okumak için yeterince vaktiniz var. Kaçırdığınız dizilerin tekrarını ya da izlemediğiniz filmleri rahat rahat izleyebilirsiniz. Bol güneş ve temiz havada yürüyüşe çıkabilir, park ve bahçelerde vakit geçirebilirsiniz. Bisiklet sürebilir, çocuklar gibi top oynayabilirsiniz. Bu aktivitelerin tadını hem tek başınıza hem de sevdiklerinizle çıkarabilirsiniz. Birlikte veya yalnız, sinemaya, konserlere gidebilir, hatta lunaparkta eğlenebilirsiniz.

Korkusuzca sosyal faaliyetlerin içine dalın!

Okey, tavla, pişti, satranç oynayın, puzzle yapın

Kullanmadığınız ve fazla eşyalarınızı ayırın ve ihtiyacı olanlara ulaştırın

Bahçe, balkon gibi alanlarınızın, bitki bakımını ve düzenlemesini yapın

Fotoğraf albümlerinizi düzenleyerek anılarınızı tazeleyin…

Yaşlıların ve kimsesizlerin dünyasını zenginleştirin!

Bayram tatilinde evde kalacaklara öneriler, size bu özel günlerde kendini yalnız hissedenlerin kalabalığı olmaya davet ediyor. Çocuk esirgeme yurtlarında yaşayan çocukları ve huzur evlerinde kalan sakinleri ziyaret ederek onların gönlünü almanız, yaşam şevkinizi artıracaktır.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Bayram Tatilinde Evde Kalacaklara Öneriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement