BBG ile tanınan Eray Sezer yıllar sonra ortaya çıktı - Son Dakika
Magazin

BBG ile tanınan Eray Sezer yıllar sonra ortaya çıktı

2001 yılında büyük ilgiyle izlenen BBG yarışmasıyla adını duyuran Eray Sezer, değişimiyle gündem oldu. Saçlarına aklar düşen Sezer, son görüntüsü için "İmaj hiçbir zaman önceliğim olmadı" yorumunu yaptı.

04.02.2021 13:47  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir döneme damgasını vuran BBG'nin filozofu Eray Sezer yıllar sonra ortaya çıktı. Saçlarına aklar düşen Eray Sezer, yıllar süren suskunluğunu bozarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"İŞE GİRİŞLERİMİN ÖNÜNÜ KESTİLER"

Snob Magazin'e konuşan Eray Sezer, "Şu sıralar ne iş yapıyorsunuz?" sorusuna, "İş kısmı biraz can sıkıcı. 2013 yılında İstanbul'u ve ulaşımını planladığım şirketten uyduruk bir gerekçeyle çıkarıldım. O zihniyet ispatlayamayacağım ama neredeyse emin olduğum bir şekilde başka yerde işe girişlerimin önünü kesti" açıklamasıyla şaşırttı.

BBG Eray yıllar sonra ortaya çıktı

SAÇLARINA AKLAR DÜŞTÜ

48 yaşında olan Eray Sezer'in son görüntüsü de bir hayli dikkat çekti. Saçlarına ak düşen Sezer, "İmaj hiçbir zaman önceliğim olmadı" açıklamasını yaptı.

POLEMİKLERDEN UZAK DURUYOR

'Bazı Bilinmesi Gerekenler' adlı kitabı yazan Eray Sezer, "Yıllarca sözlü ve yazılı olarak aktardıklarım çok dikkate alınmadı. Bana sağladığı faydadan çok, verdiği zarar nedeniyle eski koru yeni aleve çevirecek girişimlerden bilinçli olarak uzak duruyorum. Esasen tüm süreç, görüş, duygu ve düşüncelerimi mümkün olduğunca dürüst ve belgeli şekilde aktarmaya çalıştığım kitabım size söyleyebileceğim hemen her konuyu açıkça içermektedir" diyerek kimseyle polemiğe girmek istemediğini vurguladı.

BBG Eray yıllar sonra ortaya çıktı

ERAY SEZER KİMDİR?

1972 yılında dünyaya gelen Eray Sezer, 1995 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun oldu. 1998 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde Şehir Planlama üzerine yüksek lisans yaptı. 2001 yılında sunuculuğunu Tan Sağtürk ve Öykü Serter'in üstlendiği 'Biri Bizi Gözetliyor' yarışmasıyla ilk kez ekrana çıktı.

BBG'deki sakin, düşünceli ve olgun halleriyle dikkat çeken 11 Eray Sezer, yarışmada 02 Melih Değirmenci ile finale kaldı. Büyük bir halk desteği alan Eray, finalde birinciliği Melih'e kaptırdı.

İşte BBG Eray'ın yıllar içindeki değişimi...

BBG Eray yıllar sonra ortaya çıktı
BBG Eray yıllar sonra ortaya çıktı
BBG Eray yıllar sonra ortaya çıktı
BBG Eray yıllar sonra ortaya çıktı
BBG Eray yıllar sonra ortaya çıktı
BBG ile tanınan Eray Sezer yıllar sonra ortaya çıktı
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin BBG ile tanınan Eray Sezer yıllar sonra ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ali polat candemir: az kalsın meraktan ölecektimya la 52 3 Yanıtla
    Melek : :))) 7 1
  • Ali : Meraktan ölücektik haber tam bir pulitzer ödülü almalı 7 1 Yanıtla
  • oyyy: başuma gelen ben öldüm aha bak ben ölmüşem vıııy 0 0 Yanıtla

Advertisement