BBP Kocaeli İl Başkanı Usta: "Ramazan Ayını 'suyunu Çıkarmadan' Geçirelim Diyoruz" - Son Dakika
Yerel

BBP Kocaeli İl Başkanı Usta: "Ramazan Ayını 'suyunu Çıkarmadan' Geçirelim Diyoruz"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Rıza Güven Usta, yaklaşan Ramazan ayının 'suyunun çıkarılmadan geçirilmesi' gerektiğini bildirdi.

14.07.2011 12:09

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Rıza Güven Usta, yaklaşan Ramazan ayının 'suyunun çıkarılmadan geçirilmesi' gerektiğini bildirdi.

Usta, yaptığı yazılı açıklamada, geçen yıl Ramazan-ı Şerif ayında yanlışlıkların yapıldığını öne sürerek, bu yıl o yanlışların yapılmaması gerektiği konusunda belediye yetkililerini uyardı.

Açıklamada, geçen yıl Ramazan etkinlikleri kapsamında Fevziye Camisi'nin yanında bulunan çay bahçesinde sahne kurulduğunu ve sahneye gitar çalan yerel sanatçıların getirildiğini hatırlatan Usta, bunun vatandaşlara rahatsızlık verdiğini, bu nedenle bu yıl ki etkinliklerin başka bir yerde yapılması gerektiğini ifade etti.

Usta, şunları kaydetti:

"Ramazan ayında biraz daha camilerden uzak bölgeleri seçip, müzik grubu ve sanatçıları getirirlerse daha uygun olur diye düşünüyoruz. Caminin hemen yanında bu işler uygun değil. Özellikle oraya gelen yayın kuruluşları kitap, dergi ve kaset satıyorlar. Bunlardan memnunuz. Bu tarz faaliyetlere belediyenin devam etmesini istiyoruz. Ramazan ayını 'suyunu çıkarmadan' geçirelim diyoruz. Halkımızın, belediyemizin ve bütün Müslümanların Ramazan-ı Şerif'ini şimdiden kutlayalım. İnşallah mutlu, huzurlu bir Ramazan geçirirler. "

Açıklamada, geçen yıllarda caminin önünde güvercinlerin uçuştuğunu, şimdi ise güvercinlerin yok olduğunu da hatırlatan Usta, güvercinlerin camilerin süsü olduğunu ifade ederek, bu konuyu İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a bildirdiklerini, buna bir çözüm yolu bulunmasını istediklerini belirtti.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BBP Kocaeli İl Başkanı Usta: 'Ramazan Ayını 'suyunu Çıkarmadan' Geçirelim Diyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement