beIN Sports, Pascal Nouma'nın Hareketinden Dolayı Galatasaray'dan Özür Diledi - Son Dakika
Spor

beIN Sports, Pascal Nouma'nın Hareketinden Dolayı Galatasaray'dan Özür Diledi

Yayıncı kuruluş beIN Sports, derbide el hareketi yapan Nouma ve gazeteci Ruiz nedeniyle Galatasaray camiasından özür diledi.

04.12.2017 09:55  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BeşiktaşGalatasaray maçı öncesinde Pascal Nouma, gazeteci Alexandre Ruiz ve eski futbolcu Eric Abidal'le birlikte yorumculuk yaptı.

Nouma ve Fransız spiker arasında dikkat çekici bir diyalog yaşandı. Nouma Fransız spikerden Galatasaray taraftarlarına el hareketi yapmasını istedi. Beşiktaşlı eski futbolcunun bu görüntüleri sosyal medyada kısa zamanda yayıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu olaya büyük tepki gösterdiler.

BEIN SPORTS YAYIN YÖNETMENİ ÖZÜR DİLEDİ

BeIN SPORTS Genel Yayın Yönetmeni Florent Houzot, dün akşam Pascal Nouma'nın maç önü programında kullandığı sözler ve yaptığı çirkin hareketten ötürü Galatasaray Spor Kulübünden ve taraftarlarından özür diledi. Touzot, resmi olarak üzüntüsünü bildiren açıklamayı da Galatasaray Kulübüne e-posta yoluyla paylaştı.

Açıklama şöyle denildi:

"beIN Sports, derbi maçında #GameOfTheWeek programına konuk olarak gelen Pascal Nouma'nın, yayın politikamız ve vermek istediğimiz mesajlara tamamen ters olan, davranış ve sözlerini hiçbir şekilde tasvip etmemektedir. Bu vesileyle Galatasaray Kulübü ve taraftarlarından özür dileriz"

(CNN Türk)

beIN Sports, Pascal Nouma\'nın Hareketinden Dolayı Galatasaray\'dan Özür Diledi

Son Dakika Spor beIN Sports, Pascal Nouma'nın Hareketinden Dolayı Galatasaray'dan Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • idikutt yakup: maaşallahı var pascalın ülkemize geldiğinden beri yapmadığı çirkef hareket kalmadı havaalanında fenerbahçeye küfürler fenerbahçe maçında tombala hareketi en son bu rezil hareketi bardağı taşıran son damla oldu .. bi türk acaba gidip fransada böyle rezillikler yapabilirmiydi ... yazıklar olsun sana pascal defol git kendi ülkene 13 4 Yanıtla
  • atakan: meloyu, emreyi, ardayı baş tacı yapanlara güzel cevap olmuş 12 5 Yanıtla
  • fenerli: pascal neden ülkesine gitsinki kimse kaileye almaz burda havadan para kazanmak varken biz böle insanlara para verip zengin ve ünlü etmeyi iyi biliriz. 12 4 Yanıtla
  • ANKANKANK: ÖZÜR DİLEME BİR DAHA BU ADAMA EKMEK VERMEYİN OZAMAN KURU ÖZÜR İŞE YARAMAZ 13 0 Yanıtla
  • -----: Şimdi Fenere iyi hareket yaptı diyenler oturun susun siz anladınız onu 9 1 Yanıtla
  • atakan: meloyu, emreyi, ardayı baş tacı yapanlara güzel cevap olmuş 2 2 Yanıtla
  • SİMGE YILMAZ: MELOYU EMREYİ ARDAYI BAŞ TACI YAPANLARA KAPAK OLSUN.. 1 0 Yanıtla

Advertisement