Belalanlılar Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Belalanlılar Yemekte Buluştu

Belalanlılar Yemekte Buluştu

Kavak Belalan Köyü Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği tarafından, Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde yemek düzenlendi.

15.11.2013 10:00  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Belalan Köyü Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği tarafından, Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde yemek düzenlendi.

Yemeğe, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün ve KADEF Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz de katıldı.

Atakum'da yaşayan Belalanlıların katıldığı ve köye yapılacak cami kompleksinin inşaatına onay almak amacı ile düzenlenen yemekte bir konuşma yapan KADEF Genel Başkanı Yılmaz Karagöz, "Köyümüzün ihtiyaçlarına belediye başkanlarımız da canla başla sahip çıkıp, yardımcı oluyorlar. O nedenle Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş başkanlarımıza sizinde seçimlerde destek vermenizi bekliyorum. Ben şahsen destek vereceğim" derken, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün ise yeni belediye yasasına değindi.

Yaşam felsefesi olarak benimsediği "Allah rahmet etsin, iyi adamdı" lafını dedirtmek için çalıştığını, elinden geldiğince herkese yardımda bulunmaya, derdini, sıkıntısını çözmeye, hizmet etmeye gayret ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, "Ben Kavaklıyım. Bundan gurur duyuyorum. Tüm hemşehrilerimin üzüntüsü, sevinçli yani her an yanındayım. Yaptığımız hizmetlere yenilerini eklemek için bir bey yıl daha göreve talip olduk. Önümüzdeki günlerde bu açıklanacaktır" ifadelerini kullandı.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma da, "Önümüzdeki günlerde bir seçim var. Bugüne kadar bu ülkede çok seçimler yapıldı, bitti. Ama onlar gelip geçiyor, geriye sevgi, dostluk kalıyor. O değerleri kaybetmemek, yaşatmak lazım. 15 yıldır halka hizmet veriyorum. Bir bey yıl daha göreve devam kararı aldık. Takdir olursa, devam edeceğim. Bizim bu dünyadan götüreceğimiz fazla bir şey yok. Geride tertemiz bir isim, güzel hizmetler bırakabiliyorsak ne mutlu bize" şeklinde konuştu.

Öte yandan Belalan Köyü Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği tarafından derneklerine yaptığı hizmetlerden dolayı Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya teşekkür plaketi sunuldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belalanlılar Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement