Belediye Meclisi'nden Fransa'ya Kınama - Son Dakika
Güncel

Belediye Meclisi'nden Fransa'ya Kınama

Belediye Meclisi\'nden Fransa\'ya Kınama

Esenler Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısını yaptı.

02.01.2012 19:30  Güncelleme: 19:31

Esenler Belediye Meclisi'nin 4. seçim dönemi 4. çalışma yılı 2012 senesi Ocak ayı meclis toplantılarının ilk birleşimi yapıldı.

Esenler Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen ve Meclis Başkanı Birol Hacıoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilk olarak, Esenler Belediyesi Fen İşleri Müdürü Nihat Karataş, müdürlüğünün yaptığı çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Esenler'deki toplam 16 mahalle ve bin 307 sokakta yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını anlatan Karataş'ın konuşmasının ardından başlayan meclis toplantısında Meclis Başkanı Birol Hacıoğlu, Fransa Ulusal Meclisi'nden geçen sözde Ermeni soykırımı inkârını suç sayan yasa tasarısın hatırlatarak insan haklarının beşiği olan bir ülkede böyle bir yasanın çıkmasını çifte standart olarak değerlendirdiklerini belirtti. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin geçmişini unutmayan ve geleceğe ümitli bakan bir devlet olduğunu söyleyen Hacıoğlu, Esenler Belediye Meclisi'nin söz konusu yasa nedeniyle Fransa'yı kınadıklarını tüm kamuoyuna duyurdu.

Gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam eden meclis toplantısı, Denetim Komisyonu üyelerinin seçilmesiyle devam etti. Yapılan oylama sonucunda AK Partili Belediye Meclis üyeleri Alper Muammer Kocabaş, Orhan Vardar ve Dursun Ballı Denetim Komisyonu üyeleri olarak belirlendi. Komisyon üyelerinin ardından teklifler, ilgili komisyonlara havale edildikten sonra raporlar görüşüldü ve meclis toplantısının ikinci birleşiminin 5 Ocak Perşembe günü yapılmasına karar verildi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Meclisi'nden Fransa'ya Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement