Belediyeden Dolandırıcılık Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Belediyeden Dolandırıcılık Uyarısı

Uşak Belediyesi, belediyenin ve çalışanlarının ismini kullanarak dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları uyardı.

15.09.2017 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediyesi, belediyenin ve çalışanlarının ismini kullanarak dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları uyardı.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, yaptığı yazılı açıklamada, dolandırıcıların okulların açılmasını fırsata çevirdiğini ve belediye adına ihtiyacı olan çocuklar için kıyafet, kırtasiye alışverişi yapılacağını söyleyerek vatandaşlardan para talebinde bulunduğunu aktardı.

Belediyenin veya belediye personellerinin asla vatandaşları telefonla arayarak para istemeyeceğini belirten Ünal açıklamasında şunlara yer verdi:

"Kurumumuzdan kimse şahısları ve şirketleri arayarak böyle bir talepte bulunmamaktadır. Ancak son günlerde ciddi anlamda bu konuda şikayetler alıyoruz.

Dolandırıcıların oyununa karşı halkımızı uyarıyoruz. Ne yazık ki hassasiyetlerimizi kötü emellerine alet ediyorlar. Vatandaşlarımız bu tip durumlarla karşılaşılması ihtimalinde polisi arasınlar."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediyeden Dolandırıcılık Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement