Belediyeden Öğrencilere Destek - Son Dakika
Güncel

Belediyeden Öğrencilere Destek

Çankırı Belediyesi tarafından öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için yardımlar yapıldığı bildirildi.

22.11.2017 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Belediyesi tarafından öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için yardımlar yapıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, eğitim ve öğretim kalitesinin arttırılması ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için okullara desteğe devam ettiklerini ifade etti.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Dinç, "Her yıl eğitime destek amaçlı yapılan yardımlar kapsamında bu yıl da 4 bin 208 öğrenciye kaban, 4 bin 190 öğrenciye ise kışlık bot yardımı yapacağız. Yardımlar, okul idarelerince belirlenen öğrencilere ulaştırılmaya başlandı." diye konuştu.

Eğitim için her türlü desteği sağladıklarını aktaran Dinç, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Bu yıl eğitime destek çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 5 bin öğrencimize çanta yardımı yaptık, 842 aileye de çocuklarının okul masraflarına yardımcı olması için kırtasiye çeki ulaştırdık. Havaların soğuması ile birlikte ihtiyaç sahibi 8 bini aşkın öğrencimizin kışlık botlarını veya kabanlarını ulaştırmaya başladık."

Çankırı Belediyesi'nin Öğrencilere Desteği Devam Ediyor

Çankırı Belediyesi'nin eğitim öğretim kalitesinin arttırılması ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için okullara desteği devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, eğitim alanındaki hizmetlerini ara vermeden sürdürüyor.

Çankırı merkezde bulunan okullara teknik donanım desteği sağlayan Belediye, ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot ve kaban yardımlarını da ulaştırmaya başladı. Her yıl eğitime destek amaçlı yapılan yardımlar kapsamında Başkan Dinç, bu yıl da 4 bin 208 öğrenciye kaban, 4 bin 190 öğrenciye ise kışlık bot yardımı yapacaklarını bildirdi. Yardımlar, okul idarelerince belirlenen öğrencilere ulaştırılmaya başlandı.

Dağıtımdan önce kaban ve kışlık botları tek tek kontrol eden Dinç, " Bu yıl eğitime destek çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 5 bin öğrencimize çanta yardımı yaptık, 842 aileye de çocuklarının okul masraflarına yardımcı olması için kırtasiye çeki ulaştırdık. Havaların soğuması ile birlikte ihtiyaç sahibi 8 bini aşkın öğrencimizin kışlık botlarını veya kabanlarını ulaştırmaya başladık." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediyeden Öğrencilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement