Belediyeden Olin Edirne'ye Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Belediyeden Olin Edirne'ye Tam Destek

Belediyeden Olin Edirne\'ye Tam Destek

Olin Edirne Basketbol Takımı Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret etti.

20.11.2013 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olin Edirne Basketbol Takımı Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret etti. Ziyarete kulüp Asbaşkanı Av. Faruk Sezer, Genel Menajer Serdar Yiğitsoy, Takım Menajeri Ege Taşpınar ve oyuncular Reha Öz, ChristosTapoutos, Darius Washington, Torin Jamal Francis katıldı. Başkan Hamdi Sedefçi'ye, ligin ilk maçı olan Pınar Karşıyaka karşılaşmasını izlemeye geldiğinde kulüp başkanı Vedat Kumuşoğlu'na verdiği "100 Kombine" sözü üzerine 100 adet Kombine Kart takdim edildi.

Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi Olin Edirne Basketbol takımı için Edirne'nin medarı iftarı olduğunu belirterek, belediye olarak destek verdiklerini söyledi. Basketboldan büyük bir keyif aldığını ifade eden Sedefçi, "Olin Edirne'nin Beko Basketbol ligine ilk çıktığı yıl unutulmaz maçlar oynadı. O maçlardan büyük keyif aldığımı söyleyebilirim. Olin Edirne bizim takımımız, biz belediye olarak elimizden gelen ne varsa destek vermekten mutlu olacağımızı bir kez daha söylemek isterim. Takımın ligte kalması için Edip Ağaoğulları'nın, belediyenin verdiği destek yetmez, esnaflarının ve iş adamlarının da destekleri gereklidir. Edirnelilerin seyirci olarak değil de taraftar olarak ta bu işe katkı vermesi gerekiyor. Umarım tüm esnaflarımız bu işe destek veririler. Sonuçta canlı yayınlarda devamlı Edirne'nin adı geçerek tanıtımın akaktı sağlıyor. Bu Edirne için ciddi bir avantaj, burada ciğercisi, köftecisi ve lokantacısı katkı alma şansını yakalıyor. Ama bu katkılardan esnafın takıma dönüşü olması gerekir. Olin Edirne ne kadar Beko Basketbol Liginde başarılı mücadele ederse, Edirne'nin ismi de göz önünde bulunarak, esnafa ve her kesime katkı sağlar diye düşünüyorum. Desteğin en büyüğünü Edirnelilerden bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Sedefçi TOKİ ile bir spor kompleksi yapımı konusunda anlaştıklarını hatırlatarak bir spor salonu, bir futbol sahası, tenis kortları, yüzme havuzundan oluşacak bu kompleksin yer sorununun halledildiğini ve 2014 yılında inşaatına başlanacağını bildirdi.

Sedefçi spor salonunun 3 bin 500 kişilik olurken, stadyumun da 15 bin kişilik olacağını belirterek "Bu salonlarda ve stadlarda oynayacak takımlar olursa bir anlamı olur. O yüzden yeni spor salonumuzun amacına ulaşması için Olin Edirne'nin devamlılığının sağlanması gerekiyor. Aynı şekilde stadyumumuzda da profesyonel liglerde oynayan bir futbol takımımızın olması lazım. O yüzden bunları gerçekleştirmeliyiz. Herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor" dedi.

Sedefçi ayrıca Olin Edirne'nin oynayacağı bazı önemli maçlar öncesinde takıma prim desteği yapacağını da açıkladı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediyeden Olin Edirne'ye Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement