İstediği yardımı alamayan vatandaş, ekmek teknesini yaktı - Son Dakika
3.Sayfa

İstediği yardımı alamayan vatandaş, ekmek teknesini yaktı

İstediği yardımı alamayan vatandaş, ekmek teknesini yaktı

Afyonkarahisar'da, motoruyla ekmek satarak geçimini sağlayan vatandaş, aracı arızalanınca yardım için belediyeye gitti. Talebine karşılık bulamadığını iddia eden vatandaş, aracının yanına gelip motora bağladığı sepetleri yaktı. Elindeki bıçakla kendine zarar vermeye başlayan vatandaş güçlükle sakinleştirildi.

02.03.2021 13:28  Güncelleme: 14:28

Afyonkarahisar Belediyesi önünde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre, kentte motosikletinin arkasına bağladığı sepetlerle ekmek satarak geçimini sağlayan Arif V., motosikleti arızalanınca yardım istemek için sabah saatlerinde belediyeye gitti.

BAĞIRIP ÇAĞIRMAYA BAŞLADI

İddiaya göre, burada yetkililer ile görüşen Arif V., yardım talebine karşılık bulamayınca belediye binasının arka tarafına park ettiği motosikletinin yanına giderek bağırıp çığırmaya başlayıp kalabalığın şaşkın bakışları altında motosikletinin ve sepetinin üstüne benzin dökerek ateşe verdi. Ardından yanındaki bıçağı çıkararak kendisine zarar vermeye başladı.

ELİNDEKİ BIÇAĞI GÜÇLÜKLE ALDILAR

Olaya önce zabıta ve belediye güvenlik görevlileri müdahale etmeye çalıştı. Müdahaleyi gören şahıs daha fazla öfkelenerek etrafa küfürler savurmaya başladı. Ardından bölgeye gelen polis ekipleri şahsı önce sakinleştirip elindeki bıçağı alarak kendisine zarar vermesinin önüne geçti daha sonra olay yerine çağrılan ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İstediği yardımı bulamayan vatandaş, ekmek teknesini yaktı

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Olayın ardından polis tarafından inceleme başlatılırken, Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimi yetkililerinden alınan bilgide ise belediye görevlilerinin motosikletle ilgili kayıt ve güvenlik sorgulaması yapıldığı esnada şahsın sinirlenerek dışarı çıktığı ve ardından bu eylemi gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Öte yandan, hastaneye kaldırılan şahsın tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstediği yardımı alamayan vatandaş, ekmek teknesini yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hiko: Belediyeler sadece kendi yandaşlarına yardım eder kendilerinden olmayanları umursamazlar.Benimde işyerimi onlardan olmadığım için kapattılar 32 3 Yanıtla
    MİLLİYETÇİ: Belediye iş yerlerine yardım kapısı değil yapabileceğin altından kalka bileceğin işe gir yap başla önüne gelen belediyeye giderse iş yeri için Belediyenin başka işi yok sanki 1 0

Advertisement