Bereket Enerji Grubu, MPR'yi seçti - Son Dakika
Güncel

Bereket Enerji Grubu, MPR'yi seçti

İletişim ajansı olarak MPR İletişim Danışmanlığı'nı seçen Bereket Enerji Grubu, medya iletişimi, pazarlama iletişimi ve kurumsal iletişim konularında hizmet alacak.

21.09.2016 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji sektöründe üretim, dağıtım ve perakende elektrik satışında Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden olan Bereket Enerji Grubu, iletişim ajansı olarak MPR'yi seçti.

Türkiye'de 24 enerji santralinde üretim yapan grup, 4.5 milyondan fazla tüketiciye yaklaşık 22 milyar kWh elektrik dağıtıyor ve 8 bini aşkın kişiyi istihdam ediyor.

2016 Effie Etkinlik Endeksi'ndeki 'En Etkin Bağımsız Ajanslar' arasında, dünya çapında ilk 100'de yer alan tek Türk PR ajansı olan MPR, müşterilerine kurumsal iletişim, iç iletişim, risk ve kriz yönetimi, medya ilişkileri, sürdürülebilirlik ve KSS, etkileyicileri etkileme yönetimi, konu ve gündem yönetimi, dijital iletişim, etkinlik ve sponsorluk yönetimi konularında hizmet veriyor.

MPR'ın müşterileri arasında Ambalaj Sanayicileri Derneği, AND Anadolu Gayrimenkul, Cathay Group, Darüşşafaka Cemiyeti, KPMG, İnci Holding, İGDAŞ, Katılım Emeklilik, Konya Şeker, McDonald's, McDonald's Çocuk Vakfı, My Executive, Rahmi M. Koç Müzesi, SerTrans Logistics, Tesco Kipa, Türkiye Hazır Beton Birliği, Whirlpool Corporation, Crowne Plaza İstanbul Florya gibi sektörlerinin en büyük kurumları yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bereket Enerji Grubu, MPR'yi seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement