Besaş`In Şampiyonu Tahıl Spor - Son Dakika
Güncel

Besaş`In Şampiyonu Tahıl Spor

Besaş`In Şampiyonu Tahıl Spor

Besaş tarafından personelin motivasyonu ve çalışanlar arasındaki dostluğun pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen futbol turnuvası'nın şampiyonu tahıl spor oldu.

02.01.2012 18:08  Güncelleme: 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Besaş Ekmek Fabrikası'nda tüm birimleri kapsayan ve çalışanlar arasındaki dostluğun pekiştirilmesi amacını taşıyan futbol turnuvasının şampiyonu Tahıl Spor oldu.

Besaş Futbol Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 7 ay süren turnuvada, Uçan Ekmek Spor, Halk Ekmek Spor, Un Gücü, Başak Spor, Jilet Spor, Tam Buğday Spor, Tahıl Spor, Maya Spor, Bakım Destek Gücü ve Çavdar Spor olmak üzere 10 takım 80 personelle şampiyonluk için mücadele verdi.

Büyük çekişmeye sahne olan turnuva sonunda Tahıl Spor şampiyonluğa ulaşırken, Başak spor ikinci, Ungücü Spor ise üçüncü oldu. Halk Ekmek Spor'un en centilmen takım seçildiği turnuvada, gol krallığını Tahıl Spor' dan Sedat Aydın kazandı. Turnuvanın en değerli oyuncuları ise yine Tahıl Spordan Bekir Ovalı, Halil Yılmaz ve Yusuf Atakol oldu.

Kendisi de Halk Ekmek Spor'da mücadele veren Besaş Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, Birleşik hakemler kurulundan Sabahattin Ekici'ye, turnuvada görev aldığı için teşekkür plaketi verdi. Aydoğan, amaçlarının personel arası kaynaşma ve dostluğu arttırmak olduğunu belirtti. Personelin turnuvaya yoğun ilgi gösterdiğini belirten Besaş Genel Müdürü Mustafa Bektaş, "Her takım için ayrı formalar hazırlandı.

6 kişiden oluşan takımlar şampiyon olabilmek için büyük mücadele verdiler. Farklı birimler arası oluşturulan takımların mücadele ettiği turnuva, personel motivasyonu olumlu yönde etkiledi" dedi.

Turnuvada dereceye giren takımlar kupalarını Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkan Yardımcısı İhsan Saltık ve Bursasporlu eski Milli Futbolcu Selim Özer'in elinden aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Besaş`In Şampiyonu Tahıl Spor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement