Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliği'ne Stancu'nun golüyle 1-0 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliği'ne Stancu'nun golüyle 1-0 mağlup oldu

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Son derece kötü bir performans sergileyen siyah-beyazlılar Stancu'nun golüne engel olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Üst üste 2. mağlubiyetini alan Beşiktaş, ligdeki kötü gidişatını sürdürdü.

04.10.2020 15:47  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş evinde Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Dolmabahçe'de oynanan mücadeleyi Gençlerbirliği 1-0 kazandı ve siyah-beyazlılar kötü gidişatı noktalayamadı.

Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren gol, 8. dakikada Rumen golcü Bogdan Stancu'dan geldi. Kalan dakikalarda Beşiktaş'ın baskısı sonuç vermezken, siyah-beyazlılarda Welinton 75. dakikada sakatlanarak kenara gelmek zorunda kaldı.

SEZONUN İLK GOLÜ VE İLK 3 PUANI

Bu sonucun ardından sezonun ilk golünü atan ve ilk galibiyetini alan Gençlerbirliği, puanını 4 yaptı. Üst üste 2. mağlubiyetini alan Beşiktaş ise 4 puanda kaldı.

Süper Lig'in 5. haftasında bay geçecek olan Beşiktaş 6. haftada deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacakken, Gençlerbirliği ise 5. haftada evinde Denizlispor'u konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 8: Furman'ın sağ kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında bomboş yükselen Stancu'nun kafa vuruşu ağlarla buluştu.

Dakika 18: Gençlerbirliği'nde Candeias'ın ceza sahasının dışından çektiği şutunu kaleci Ersin kurtardı.

Dakika 41: Josef'in ceza sahası dışından çektiği şutunu kaleci Nordfeldt kornere çeldi.

Dakika 44: Candeias'ın ceza sahasının sağ çaprazından içeri çevirdiği topu kaleci Ersin çeldi, ardından seken topu Sefa'dan önce Josef kornere gönderdi.

Dakika 45: Josef'in ara pasıyla ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Gökhan Töre'nin vuruşunu kaleci Nordfeldt kurtardı.

İKİNCİ YARI

Dakika 64: Berat'ın ceza sahasının sağ çaprazından çektiği şutunu kale çizgisinden Montero çıkardı.

Dakika 77: Mensah'ın kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Gençlerbirliği savunması uzaklaştırdı, ardından ceza yayı üzerinde topla buluşan Hasic'in vuruşu üstten auta gitti.

Dakika 84: Beşiktaş'ta Rıdvan'ın sol kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında Larin kafayı vurdu, şutu kaleci Nordfeldt'in kucağında kaldı.

Dakika 90+1: Rıdvan'ın sol kanattan verdiği orta şut karışımı pasında arka direkte topla buluşan Hasic'in şutu direkten geri döndü.

Dakika 90+2: Ceza sahasında topla buluşan Sio'nun kaleciyle karşı karşıyayken yaptığı vuruşu üst ağlarda kaldı.

Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliği\'ne Stancu\'nun golüyle 1-0 mağlup oldu

Son Dakika Spor Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliği'ne Stancu'nun golüyle 1-0 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • celal gökalp: bu maçtan sonra sergen yalçın gitmeli yaptığı bütün trasferler yanlış sen gençleri futboldan sohutmuşsun geçen 8 genç kiraya gönderilmiş o gidenler şimdikilere karakter olarak on basar 8 3 Yanıtla

Advertisement