Beşiktaş'ın Efsane Oyuncusu Pascal Nouma Babasını Kaybetti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Efsane Oyuncusu Pascal Nouma Babasını Kaybetti

Beşiktaş'ın efsane oyuncusu Pascal Nouma, babasını kaybetti. Nouma, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "Malesef babam mücadeleyi kazanamadı. Tek tesellimiz daha fazla acı çekmeyecek." notunu ekledi.

09.02.2019 00:05

Beşiktaş'ta efsane olan ve futbolu bıraktıktan sonra sinema sektörüne atılan Pascal Nouma'nın babası Richard Nouma hayatını kaybetti.

Babasının vefatını sosyal medyadan duyuran Nouma, ailesiyle olan fotoğrafını paylaşarak, "Malesef babam mücadeleyi kazanamadı, son günlerde onun için güzel temennilerde bulundunuz, herkese teşekkür ediyorum. Tek tesellimiz, artık daha fazla acı çekmeyecek." yazdı.

Beşiktaş'ın Efsane Oyuncusu Pascal Nouma Babasını Kaybetti

PASCAL NOUMA KİMDİR?

6 Ocak 1972 tarihinde doğumlu Nouma, Beşiktaş formasıyla 44 maça çıktı ve 22 gole imza attı. Futbolu bıraktıktan sonra Türkiye'den kopamayan Nouma, Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu filminde oynadı. Ayrıca Acun Ilıcalı 'nın hazırladığı Devler Ligi turnuvasında da top koşturdu.

Daha Sonrada Yok Böyle Dans programında 2. oldu. Yine aynı sene Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Nihat Doğan'la olan tartışmasından dolayı elendi.

Beşiktaş\'ın Efsane Oyuncusu Pascal Nouma Babasını Kaybetti

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Efsane Oyuncusu Pascal Nouma Babasını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Memleketim: Terim,in babasiyla bulusmuslar mac seyrederlerdir. Paskalin babasi bak benim oglum türklere kalafatini gösteriyor. Terim,in babasida oda biseymi benim oglum türkleri soyuyor. Torunumda cabasi. 3 1 Yanıtla
    Neco: Sen bunlara takmışsın.memleketi milyar dolar soyanlara bak.hirsiz bizim hırsızımız,tabiiki onu koruruz diyen beyinsize bak,caliyo ama yapiyo diyen salaklara bak.suç işlemenin özgürlük olduğunu söyleyip karşı olanın suç işleme özgürlüğüne darbe vurmakla suçlayan yetkiliye bak.bir sterlinle sözde şirket kurup 2 ay sonra 15 milyon dolar kazandığını söyleyenlere bak. 0 0
  • Alper: ışıklar icinde yatsin 2 2 Yanıtla
  • Malesef güle güle: Hevla var mı 1 0 Yanıtla
  • culsuz: yorumlara baktımda herkes yorumlarında yok lamba florasan ışık mum gibi apuksapuk laflarediyor yazık sengüne kalacaksınbiliyormusunbelkideseninkabrin olmayacak allahtan başka kimse bilemez 0 0 Yanıtla
  • Efsane: Bitanesi ölüm de var ışıklar içinde yatsın ampul değil) efsane adam 0 0 Yanıtla

Advertisement