Beşiktaş Şampiyonlar Ligine Veda Etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Şampiyonlar Ligine Veda Etti

Bu sezon Şampiyonlar Liginde gruptan namağlup çıkarak tüm Türkiye'yi gururlandıran Beşiktaş, son 16 turunda Bayern Münih'e ilk maçta 5-0, ikinci maçta ise 3-1 yenilerek Devler Ligine veda etti.

14.03.2018 21:48  Güncelleme: 00:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Liginde temsilcimiz Beşiktaş, 5-0'ın rövanşında sahasında alman temsilcisi Bayern Münih ile karşılaştı

İLK TEHLİKELİ ATAK BAYERN MUNIH'TEN

Karşılaşmanın 10. dakikasında David Alaba'nın kullandığı frikiği Tolga Zengin yumruklarıyla uzaklaştırmak istedi. Seken top Müller'in önünde kaldı. Alman yıldız gelişine şutunu çekti fakat top kale direğinin üstünden auta gitti.

THIAGO ALCANTARA PERDEYİ AÇTI

Mücadelenin 18. dakikasında Bayern Münih öne geçti. Sol kanattan yapılan ortaya Alman devinin genç yıldızı Thiago Alcantara arka direkte dokundu ve takımını temsilcimiz karşısında 1-0 öne geçirdi.

QUARESMA ÇERÇEVEYİ BULAMADI

Karşılaşmanın 31. dakikasında Oğuzhan şık bir pasla Quaresma'yı savunmanın arkasına kaçırdı. Ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Quaresma'nın dönerek vuruşu üstten auta gitti.

ALCANTARA YERİNİ JAMES RODRIGUES'E BIRAKTI

35. dakikada Bayern Münihli Thigo Alcantara sakatlandı ve yerini Kolombiyalı James Rodrigues'e bıraktı.

İlk yarının kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Bayern Münih soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

Mücadelenini ikinci yarısı golle başladı. Sağ kanattan Rafinha'nın ortasına Gökhan Gönül ters bir vuruş yaptı ve topu ağlarımıza gönderdi.

VAGNER LOVE FARKI 1'E İNDİRDİ

Beşiktaş Vagner Love ile aradığı golü 58. dakikada buldu. Defanstan pasla çıkmak isteyen Bayern Münih topu Gökhan Gönül'e kaptırdı. Tecrübeli sağ bek ceza sahası içindeki Love'u gördü. Vagner Love düşerken vuruşunu gerçekleşti ve durumu 2-1'e getirdi.

MULLER FARKI 2'YE ÇIKARDI

Karşılaşmanın 84. dakikasında sol kanattan gelişen Bayern Münih atağında Alaba'nın ortası Gökhan'dan sekti. Arka direkte Müller bomboş pozisyonda kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan 3-1 mağlup ayrıldı ve Şampiyonlar Ligine veda etti.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligine Veda Etti

Son Dakika Spor Beşiktaş Şampiyonlar Ligine Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • GOKHAN: BİR GALATASARAY LI OLARAK BEŞİKTAŞ FUTBOL KLUBUNU VE TARAFTARLARINI TEBRİK EDERİM. GÜZEL ÜLKEMİ BAYRAĞIMI VE MARŞIMİ HER YERDE TEMSİL ETTİĞİ İÇİN. .. TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞ VE BEŞİKTAŞLILAR.... 18 5 Yanıtla
  • Timsah: Toplamda 8 oldu puhahabava 16 6 Yanıtla
  • BJK : Basel veya Porto gibi hiç değilse gururunuz için oynasaydınız. İkinci maçta da rezil olduk 10 6 Yanıtla
    Çakma Beşiktaşlı: Beşiktaşlı olmadığın her halinden belli , temmuzu görüp ağustosu goremeyen aciz renkli seni xdsdfxd 0 0 Kahya Yahya: Sen Beşiktaşlı dağilsin, renklisin yaprağım 0 0 Vardar ve Östersunds Madurları: Temmuzu görüp Ağustosu goremeyen , haritadaki yerini bile bilmediğimiz köy takımlarına elenen ezik renkliler ISTIRABINIZI ÇOK İYİ ANLIYORUZ xdsdfsdfxd 0 0
  • sado: teşekkürler 8 tane yediğiniz için hahahaha 10 4 Yanıtla
    Komiksin komik: Sende temmuz ayinda ennson avrupa goren gerzeksin heralde 1 0
  • ultraslan: alışkın 5şiktaş farklı skorlara fb nin ts nin bjk nin 3 ünün toplam ülke puanına katkısı 97 cimbomun tek başına ülkeye katkısı 107 dir ülkeyi en iyi temsil eden awrupa fatihi cimbomdur 6 5 Yanıtla
  • Ahmet çakar : Ben demistim size Besiktas 2 macta toplam 8 gol yiyecek diye dedim dedim dinlemediniz bak ne oldu simdi hıhı hıhı ne oldu? 7 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement