Beşiktaş'ta Kartal Yuvası Çarşı Mağazası Açılış Töreni Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta Kartal Yuvası Çarşı Mağazası Açılış Töreni Yapıldı

Beşiktaş\'ta Kartal Yuvası Çarşı Mağazası Açılış Töreni Yapıldı

Beşiktaş'ta Kartal Yuvası Çarşı Mağazası açılış töreni yapıldı Ahmet Nur Çebi İnşallah bu sene şampiyonluğu elde edeceğiz Beşiktaş Kulübü'nün Kartal Yuvası Çarşı mağazasının açılış töreni gerçekleştirildi.

28.12.2015 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta Kartal Yuvası Çarşı Mağazası açılış töreni yapıldı

Ahmet Nur Çebi İnşallah bu sene şampiyonluğu elde edeceğiz

Beşiktaş Kulübü'nün Kartal Yuvası Çarşı mağazasının açılış töreni gerçekleştirildi.

Kartal Yuvası Çarşı mağazası için düzenlenen açılış törenine; Beşiktaş'ın İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Gocay, Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, BJK Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mican, Kadın Basketbol Takımı, Beşiktaş RMK Marine Takımı, Boks Takımı, Kadın Futbol Takımı teknik ekibi ve oyuncuları ile çok sayıda Beşiktaş taraftarı katıldı. Açılışta taraftarlarla bir araya gelen sporcular, hatıra fotoğrafı çektirdi ve imza dağıttı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi açılış töreninde bazı açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada; Biz Beşiktaş ailesi olarak lider olmak ve şampiyon olmak için yola çıktık. İnşallah bu sene şampiyonluğu elde edeceğiz. Taraftarlarımız unutmasınlar, o şampiyonluğun arkasında Kartal Yuvaları da var. Taraftarlarımız gelsinler, bize destek olsunlar. Alacakları bir formanın kulübümüze katkısı büyük. Başarımızın arkasında bu mağazalarımızın da katkısı olacak. Başta Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta Kartal Yuvası Çarşı Mağazası Açılış Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement