Beyaz'ın Kehaneti Devam Ediyor - Son Dakika
Magazin

Beyaz'ın Kehaneti Devam Ediyor

Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk'ün programına konuk olan diziler bir bir yayından kalkıyor.

09.01.2013 20:03  Güncelleme: 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16 yıldır Kanal D'de yayınlanmaya devam eden Beyaz Show programına katılan bir dizi daha yayın hayatına son verdi. Daha önce konuk edilen ve yayından kaldırılan 10 diziye bir yenisi daha eklendi.

'ALEV ALEV' DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILDI

ATV'de yayınlanan ve başrollerini İlker İnanoğlu, Rojda Demirer, Berk Oktay ve Hande Soral'ın paylaştığı 'Alev Alev' dizisi ekrana veda etti.

Haberi dizi oyuncularından Berk Oktay Twitter sayfasına yazdığı "Arkadaşlar yapımcımızın aldığı ani kararla dizimiz Alev Alev'i bitiriyoruz. Desteğiniz ve bizi zirveye yaklaştırdığınız için teşekkürler. Tüm ekibime birlikte çalışmaktan onur duydugum oyuncu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler." notuyla duyurdu.

"BİZ ADAMI BİTİRİRİZ"

'Alev Alev' dizisinin yayından kaldırılmasından sonra ilginç bir durum da gözler önüne serilmiş oldu. Daha önce Beyaz Show'a konuk olan 10 dizinin yayın hayatına veda etmesinin ardından, geçen haftalarda Beyaz Show'a konuk olan 'Alev Alev' dizisi de bu kötü durumu yaşamış oldu.

Daha önce Beyaz Show'a konuk olan 'Suskunlar' , 'Ağır Roman' , 'İzmir Çetesi' , 'Uçurum' , 'Nuri' , 'Kötü Yol' , 'Mor Menekşeler' , 'Başrolde Aşk' , 'Karakol' , 'Keşanlı Ali Destanı' dizileri yayından kaldırılmıştı.

Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk de bu durumu 'Biz adamı bitiririz' diyerek ti'ye almıştı.

Beyaz\'ın Kehaneti Devam Ediyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Beyaz'ın Kehaneti Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement