'BeyinSİZ' ve 'Rüya Gibi Bir Kitap' Çay Yayınları'ndan Çıktı - Son Dakika
Sağlık

'BeyinSİZ' ve 'Rüya Gibi Bir Kitap' Çay Yayınları'ndan Çıktı

\'BeyinSİZ\' ve \'Rüya Gibi Bir Kitap\' Çay Yayınları\'ndan Çıktı

NLP ve Coaching eğitmeni Bahtiyar Kürklü'nün 'BeyinSİZ' kitabı beynimizi formatlamayı ve yenilemeyi anlatıyor.

05.10.2013 16:05  Güncelleme: 16:18

Çay Yayınları ekim ayına iki yeni kitapla giriyor.

NLP Trainer, Rüya ve Yaşam Koçu Filiz Cansever'in "Rüya Gibi Bir Kitap"ı ise bizi gerçeğin fragmanı olan düşlerin dünyasında bir yolculuğa çıkarıyor.

BeyinSİZ

Bahtiyar Kürklü

Çay Yayınları

224 sayfa, 16 TL (KDV dâhil)

ISBN: 978-605-4663-14-9

BeyinSİZ beyne hak ettiği değeri veren bir kitap. Beynin gerçeklerini öğrendikten sonra beyne olan ilgi ve hayranlığınız bir kat daha artacak. Beynin çalışma ilkelerini öğrenerek karmaşa içerisindeyken bile, fark edilmeyen çözümleri sakince görebilen birisi olabilirsiniz. Beyni etkin kullanma becerilerine sahip olarak; yaratıcı, hızlı, kolay ve kalıcı bir öğrenme yeteneğine kavuşmak isteyenler de bu kitaptan yararlanabilir.

Okuma süresince, beyninizi müthiş donanımlara sahip bir bilgisayar olarak kabul edin ve onu NLPBUS© Nöral Format uygulamasıyla formatlayıp, gelişmiş bir yazılım yükleyin. EFT, EMDR, DHE, PİKİ ve NLP'nin NLPBUS© uyarlamalarını, egzersiz programı gibi okuyun ve o an kendinize uygulayın. Bu tekniklerle, sorunlara neden olan zihinsel programlarınız formatlanmış olacak. En önemlisi yeni yazılım sayesinde hayatınızın başrolünde siz olacaksınız. Kitabın en büyük faydası olumsuz nöral ağa bağlı otoyolun artık kullanılmaması. Bunun sonucunda, sizi olumsuzluklara götüren oto yol, yedek bir patikaya dönüşüyor. Sizi sınırlayan zehirli inançlarla bu kitap sayesinde vedalaşacaksınız!

Kitabın başlıkları şöyle; Beynin evrimsel geçmişi ve biyolojik yapısı, beyni kullanarak kontrollü duygular oluşturmak, düşünme ve öğrenme sürecinde beynin işleyişi, mental öğrenme modellemesi, düşünce sürecinde davranışların oluşması, bilinç ve bilinçaltı, beynin çalışma ilkeleri, sağ ve sol beyin, beynin formatlanması ve beyni etkin kullanma egzersizleri...

Bahtiyar Kürklü kimdir?

Uzmanlık alanı Fizik, NLP ve Coaching olan Bahtiyar Kürklü; Fizik dalı öğretim üyeliği ve fizik öğretmenliği yaptı. "Düşünce Tarihi" ve "Düşünbil" dergilerinde, NLP ve kuantum fiziği alanında inceleme ve araştırma yazıları yazdı, BJK TV'de "NLP ile beyni etkin kullanma", "Spor kulüpleri ve sporcular için başarı programları" hazırladı. Ankara liselerinde beyni etkin kullanma ve düşünce süreçleri seminerleri düzenledi.

"Fen Bilimlerine Giriş" kitabından sonra, seçkin dershane ve yayınevleri adına yayınlanmış onlarca fizik kitabı bulunan Bahtiyar Kürklü halen Ankara ve İzmir de profesyonel anlamda NLP uzmanı ve Professional Coach olarak çalışıyor.

www.nlpbus.com

https://www.facebook.com/bahtiyar.kurklu

Rüya Gibi Bir Kitap

Filiz Cansever

Çay Yayınları

225 sayfa, 15 TL (KDV dâhil)

ISBN: 978-605-4663-15-6

NLP Trainer, Rüya ve Yaşam Koçu Filiz Cansever yıllarca rüya yorumları ve rüya üzerine atölye çalışmaları yaptı, birçok seminer verdi. Cansever şimdi edindiği birikimleri "Rüya Gibi Bir Kitap" adlı çalışmasında okurlarıyla paylaşıyor. Günü temizleyen, öğreti sunan, sorun çözen, önceden bildiren, vizyonel rüyaları rüya türlerinde anlatıyor. Kâbuslar, cinsel rüyalar, afet rüyaları, rüyaların içendeki kan, ölüm, kovalamaca, mekân, para gibi sembollerin, hissedilen duyguların, renklerin sayıların yaşamımızda neye karşılık gelebileceğini anlatıyor. Dua, meditasyon ve gevşeme teknikleriyle rüyalara yardımcı olan unsurların nasıl etkili olabileceğini gözler önüne sererken rüyaları nasıl hatırlayabileceğimizi, hazırlık aşamalarını ve rüyaların gizli hazinelerini de öğreniyoruz.

Aynı zamanda bir NLP eğitmeni de olan Cansever çalışmasında NLP rüya tekniklerine ve rüya gezginlerine de yer vermiş. Rüya iksirleri ve meleksi olumlamalar, evrensel yasalar yine kitabın başlıkları arasında...

Times Dergisi Editörü Turgay Sözen kitapla ilgili yorumunda, "Oldukça sürükleyici, keyifle okunan, bilgi içerikli bir el kitabı... İçinde bulunduğumuz yüzyılın modern bilgileri ile donatılmış" diyor. Medyum Keto ise, "Mistik rüyalar insan yaşamına yön verebilecek olan hissin, rüyaya dönüşmesidir... O yüzdendir ki; böylesi başlıkları konuya vakıf bir kalemden okumak tam isabet. Kutluyorum yazarı! Başucu kitabım olarak her daim okuyacağım bir kitap" diyor.

Filiz Cansever kimdir?

NLP Trainer, Rüya ve Yaşam Koçu Filiz Cansever yıllarca süren rüya çalışmaları, yorumları ve bu konu ile alakalı rüya atölye çalışmalarıyla Türkiye'nin birçok yerine çalışmalarda bulundu, seminerler verdi. Halkla ilişkiler mezunu olan Filiz Cansever, birçok kanalda da televizyon programları yaptı. Aynı zamanda profesyonel bir seslendirme sanatçısı ve pek çok radyo ve televizyon reklamına sesiyle hayat veriyor. Filiz Cansever, iki çocuk annesi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık 'BeyinSİZ' ve 'Rüya Gibi Bir Kitap' Çay Yayınları'ndan Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement