Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Din Adamlarıyla Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Genel

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Din Adamlarıyla Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek din adamlarıyla veda yemeğinde bir araya geldiİSTANBUL - İSTANBUL Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İstanbul Beykoz İBB Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde din adamlarıyla bir araya geldi.

24.01.2019 10:31

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek din adamlarıyla veda yemeğinde bir araya geldi

İSTANBUL - İSTANBUL Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İstanbul Beykoz İBB Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde din adamlarıyla bir araya geldi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz bölgesinde görev yapan din adamlarına belediye başkanlığının son dönemi olması sebebiyle bir veda yemeği düzenledi. Düzenlenen bu yemekte Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Beykoz ilçe müftüsü Ali Efe söz aldı. "Beykoz belediyesine müteşekkirim" diyen Ali Efe başta belediye başkanı olmak üzere camilere yardımını esirgemeyen tüm yardım sever vatandaşlara ve camilerde görev yapan din adamlarına minnettarlığını iletti. İlçe Müftüsü Ali Efe'nin ardından kürsüye çıkan Çelikbilek, görev yaptığı tüm zaman boyunca din adamlarından memnuniyetini, onların camilere olan hassasiyetlerine karşı teşekkürlerini belirtti. Başkanlığı dönemince Çelikbilek, belediyenin kapılarının hiçbir zaman Beykoz halkına kapalı olmadığını, söyleyerek, " İsteyenin istediği zaman belediyeyi ziyaret edebilir. Hatta merak edenler gelip belediyenin içinde yaptığımız icraatları görebilir" dedi. Siyaset hayatının aktif olarak son bulduğunu belirten Çelikbilek "Ben bir siyasetçiyim bir siyasi düşüncem var. Siyasi düşüncemin bu ülkemin ve bu insanların teminatı olduğuna inandığım için hayatımı aynı yolda devam ettireceğim" ifadelerini kullandı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Din Adamlarıyla Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Din Adamlarıyla Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement