Beylikdüzü Yeni Bir "Meydan"a Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Yeni Bir "Meydan"a Kavuşuyor

Beylikdüzü Yeni Bir "Meydan"a Kavuşuyor

Beylikdüzü Avcılar arası devam eden Metrobüs çalışmaları ile birlikte başlayan meydan inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

02.01.2012 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meydanı kullanmaya başlayan vatandaşlar yapılan hizmetten oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

İstanbul'un yeni ilçelerinden birisi olan Beylikdüzü, Avcılar-Beylikdüzü metrobüs çalışmaları çerçevesinde yeni bir meydana kavuşuyor. Beylikdüzü'ne yeni bir çehre kazandıran ve iki ilçeyi birbirine bağlama özelliği taşıyan, D-100 Karayolu'nun üstüne kurulan meydanın yapımında son aşamaya gelindikçe ortaya çıkan görüntü herkesi memnun ediyor. Altından iki şeritli metrobüs yolu ve gidiş geliş toplam 10 şerit yol geçen meydanın üstü ise halkın kullanımına açıldı. Vatandaşlar meydanın altından kalkacak metrobüslerin duraklarına da buradan inecekler.

BULUŞMA NOKTASI OLACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan, Beylikdüzü Avcılar Metrobüs hattı inşaatı ile başlayan meydanın tamamlanmasına az bir süre kala vatandaşlar artık karşıdan karşıya geçişlerini burayı kullanarak yapmaya başladılar. Yaklaşık 10 bin m2'lik bir büyüklüğe sahip alan meydan bitirildikten sonra özellikle vatandaşların toplanma alanına dönüşecek.

VATANDAŞLAR YORULMAYACAK

Meydan inşaatı ile birlikte ilçenin yepyeni bir çehreye kavuştuğunu ve meydanda yapılacak düzenleme çalışmaları ile alanın çok kullanışlı bir toplu yaşam alanı haline geleceğine değinen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Bu meydan ile birlikte iki ilçe birbirine bağlanmış durumda. Artık vatandaşlarımız karşıdan karşıya geçişlerini bu meydan üzerinden hiç yorulmadan gerçekleştirilebilecek. Meydan inşaatı tamamen bittikten sonra çeşitli projelerle, yeşil alanlarla değerlendirilecek. Buradaki amacımız meydanı halkın toplanma alanına dönüştürmek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Yeni Bir 'Meydan'a Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement