Beypazarı Çöplüğünün Sincan'a Taşınması Planlanıyor - Son Dakika
Yerel

Beypazarı Çöplüğünün Sincan'a Taşınması Planlanıyor

Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, Gazipaşa mahallesinin arkasında bulunan şehir çöplüğünün kalkmasının planlandığını ifade etti.

06.01.2014 14:15  Güncelleme: 17:02

Beypazarı Belediye başkanı Cengiz Özalp, AA muhabirine yaptığı açıklamasında, ilçede tepkilere neden olan şehir çöplüğünün kalkmasının planlandığını ifade etti.

Özalp, "geçmiş dönemlerde her seçim yaklaşırken, seçim malzemesi olan Beypazarı şehir çöplüğünü, bu sefer kimsenin ağzına malzeme konusu olmadan, Ankara Büyükşehir belediyesi ile yaptığımız protokol çerçevesinde Sincan ilçesine taşıyacağız ve böylece çöplüğe çöp dökmek yerine, orasını da önümüzdeki günlerde bertaraf ederek, tamamen çöpten arındıracağız ve yeşil alan yapacağız." dedi.

Çöpler, bundan böyle günlük olarak özel donanımlı vakumlu araçla Sincan ilçesinde bulunan ayrıştırma merkezine götürülmesi planını belirten Özalp,"şehir çöplüğü bertaraf edilecek. Mahalle Kokudan kurtarılacak. Toplanan çöpler, ayrıştırma sonrasında işlenerek ekonomiye kazandırılacak. Günlük olarak Beypazarı ilçesinde 22–25 ton arasında çöp toplanıyor." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarı Çöplüğünün Sincan'a Taşınması Planlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement