Bil Ceyhan'da 4. Okulun Onarımını da Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Bil Ceyhan'da 4. Okulun Onarımını da Tamamladı

Botaş International Limited (BİL) Şirketi Genel Müdürü İbrahim Palaz, "BİL'in kalbinin attığı yer" olarak nitelediği Adana'nın Ceyhan ilçesinde, eğitim alanındaki yardımlara devam edeceklerini bildirdi.

07.02.2012 14:20

Botaş International Limited (BİL) Şirketi Genel Müdürü İbrahim Palaz, "BİL'in kalbinin attığı yer" olarak nitelediği Adana'nın Ceyhan ilçesinde, eğitim alanındaki yardımlara devam edeceklerini bildirdi.

Palaz, BİL'in yaklaşık 100 bin lira yardımıyla onarılan Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmasında, şirketin sosyal sorumluluk projeleri arasında eğitimin başta geldiğini vurguladı.

Eğitimde fiziki koşulların önemine işaret eden Palaz, "2 yıl önce göreve başladığımda Ceyhan Kaymakamımız Gürbüz Karakuş'la görüşmüş, kendisine ilçeye ne gibi katkılar yapabileceğimizi sormuştum. O da bana 'Her şeyin başı eğitim. İlçemize çok sayıda okul yapılıyor ama eski okullarımızın da fiziki koşullarının da düzeltilmesi gerekiyor" demişti. Bunun üzerine biz de BİL olarak okullarımızın onarımını üstlendik" dedi.

Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nun onardıkları 4. okul olduğunu belirten Palaz şunları kaydetti:

"Bundan sonra da 'BİL'in kalbi' olarak gördüğümüz Ceyhan'da eğitim alanında desteklerimiz artarak sürecektir. Kimsenin bundan kuşkusu olmasın. Önemli olan, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri, daha iyi yetişmeleridir."

Kaymakam Karakuş ise ilçede son 3 yılda eğitim alanında çok sayıda yatırım yapıldığını anımsattı. Günümüzün "Bilgi çağı" olduğunu vurgulayan Karakuş şöyle konuştu:

"Şu an dünyada acımasız bir yarış içerisindeyiz. Bu yarışta kendini yenileyen, değişime hazırlayan ülkeler ayakta kalacak, bunu yapamayanlar ise çok güç kaybedeceklerdir. Çocuklarımıza en iyi şartlarda eğitim vermeli, onları geleceğe hazırlamalıyız. Bu okulumuzu onarıp kolej havasına getiren BİL yetkililerine tüm Ceyhanlılar adına teşekkür ediyorum."

Kaymakam Karakuş daha sonra katkıları nedeniyle Palaz'a bir teşekkür plaketi verdi.

Okuldaki törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yaylacı, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bil Ceyhan'da 4. Okulun Onarımını da Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement