Bilecik Belediye Meclisi Eylül Ayı Birleşimi Yapıldı - Son Dakika
Yaşam

Bilecik Belediye Meclisi Eylül Ayı Birleşimi Yapıldı

Bilecik Belediye Meclisi Eylül Ayı Birleşimi Yapıldı

Bilecik Belediye Meclisi Eylül ayı birleşimi Belediye Başkanı Nihat Can’ın başkanlığında gerçekleştirilirken, toplantıda tek gündem maddesi görüşüldü.

05.09.2018 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Meclisi Eylül ayı birleşimi Belediye Başkanı Nihat Can'ın başkanlığında gerçekleştirilirken, toplantıda tek gündem maddesi görüşüldü.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Eylül ayı meclisinde görüşülen gündem maddesi 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 18. maddesinin 1'inci fıkrasının (c) bendine istinaden imar konuları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddesinin içinde yer alan maddelerden birinci madde olan, 112 Sağlık Ocağı'nın bulunduğu Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi, 187 Ada, 229 numaralı parselde imar plan tadilatı yapılması hususu görüşülerek, konunun imar ve plan komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi. Maddelerden ikinci madde olan Beşiktaş Mahallesi 853 ada, 1 numaralı parselde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin önündeki park alanı ve 299 ada, 145 numaralı parselin olduğu alandaki ibadet yeri olarak ayrılan yerlere ilişkin imar plan tadilatı yapılması hususu konusu görüşülerek, konunun imar ve plan komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesi olan, Trafik Eğitim Pisti ile Atış Poligonu arasında kalan Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi, 377 Ada içerisindeki alanda imar plan tadilatı yapılması konusu görüşülerek, konunun imar ve plan komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddesinin son maddesi olan Bilecik merkez Pelitözü Köyü, 197 ada, 2 numaralı parselde imar plan tadilatı yapılması konusu görüşülerek, konunun imar ve plan komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Görüşülen gündem maddesinin ardından, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediye Meclisi Eylül ayı oturumunu kapattı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bilecik Belediye Meclisi Eylül Ayı Birleşimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement