Bilecik Lisedeki Tatbikatta Öğretmenler 2'nci Kattan Atladı - Son Dakika
Güncel

Bilecik Lisedeki Tatbikatta Öğretmenler 2'nci Kattan Atladı

Lisedeki tatbikatta öğretmenler 2'nci kattan atladıİLECİK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen yangın tatbikatında öğretmenler 2'nci kattan itfaiye ekiplerinin açtığı şişme branda üzerine atladı.

28.02.2017 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lisedeki tatbikatta öğretmenler 2'nci kattan atladı

İLECİK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen yangın tatbikatında öğretmenler 2'nci kattan itfaiye ekiplerinin açtığı şişme branda üzerine atladı.

Bilecik'te Sivil Savunma Günü nedeniyle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yangın tatbikatı düzenlendi. Belediye İtfaiye ekipleri öğrencilere akaryakıt yangınına müdahaleyi uygulamalı olarak gösterdi. İtfaiye görevlileri daha sonra okul binasının önüne şişme branda kurdu. 2 itfaiye görevlisi 2'inci kat penceresinden buraya atladı. Ardından da öğretmenler Ali Yetkin, İrfan Doğan ve Ali Ocakçı sırayla ikinci kat penceresinden branda üzerine atlayarak öğrencilerden alkış aldı.

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürü Cengiz Toklucu, 28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle lise bahçesinde yangına müdahale ve kurtarma tatbikatı düzenlediklerini söyledi.

Bilecik Lisedeki Tatbikatta Öğretmenler 2\'nci Kattan Atladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilecik Lisedeki Tatbikatta Öğretmenler 2'nci Kattan Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement