Biletbayisi Altın Örümcek Ödüllerinde İstediğini Aldı - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Biletbayisi Altın Örümcek Ödüllerinde İstediğini Aldı

Biletbayisi Altın Örümcek Ödüllerinde İstediğini Aldı

Her yıl düzenlenen Altın Örümcek Ödülü 2017 yılı 2 Kasım itibari ile toplamda 34 kategoride 1753 firmanın katılımı ile gerçekleştirildi. Türkiye'nin en iyi web ve internet teknolojilerini kullanan firmaların katıldığı yarışmada birinciler açıklandı. Biletbayisi.com ise 2 kategoride Altın Örümcek Ödüllerine layık görüldü.

07.11.2017 17:14
İlandır

almak isteyenlerin en çok uğradığı yerler arasında olan Biletbayisi Mobil Uygulama ve Turizm Seyahat kategorilerinde birinci olarak 2 ödül birden almayı başardı.
Uçtukça Puan Kazan sistemi ile müşterilerine harika hizmetler sunan Biletbayisi ; Standart, Comfort, Business, Premimum alternatifler sunarak her uçuşa özel puanlar vermektedir. Üstelik Türkiye'nin neresine uçarsanız uçun, Dünyanın neresine uçarsanız uçun uçtukça puan kazanabileceğiniz bir sisteme sahiptir.

Yurtdışı uçuşlarına ise tam %10 oranında puan vermektedir. Tüm bu gibi işlemleri Mobil Uygulama ile gerçekleştirdiğiniz zaman ise %15 indirimli yıp satın alabiliyorsunuz. Bu sebeple Mobil Uygulama kategorisinde ödüle layık görülmesinde büyük katkı payı olan kampanyalar düzenlemesi ile göze çarpmaktadır.

Son Dakika Advertorial Sondakika Biletbayisi Altın Örümcek Ödüllerinde İstediğini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement