"Bilim Kahramranları Derneği Eğitime Hayat Veriyor!" - Son Dakika
Güncel

"Bilim Kahramranları Derneği Eğitime Hayat Veriyor!"

"Bilim Kahramranları Derneği Eğitime Hayat Veriyor!"

Forum İstanbul Konferansı'nda, bu yıl Eğitim Ödülü Bilim Kahramanları Derneği'ne verildi.

27.04.2012 14:12

Bu sene 27 - 28 Nisan 2012 tarihlerinde düzenlenen Forum İstanbul Konferansı'nda, bu yıl Eğitim Ödülü Bilim Kahramanları Derneği'ne verildi. Geçtiğimiz akşam düzenlenen gala yemeğinde; Bilim Kahramanları Derneği başkanı Hakan Habip, ödülünü Forum İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Erçel'in elinden aldı.

Bu yıl 11.si düzenlenen "Forum İstanbul - Yarının Kurulması Hedef 2023" Yüzyıl Konferansları 26-27 Nisan 2012 tarihlerinde İstanbul Swissôtel'de düzenleniyor.

Etkinlikte, her sene olduğu gibi bu sene de, " Türkiye'de Eğitim ve Gelecek Stratejileri" amacıyla eğitim alanında katkı yapan isimleri belirlendi.

Bilim Kahramanları Derneği, eğitime katkılarından dolayı bu yılki "Eğitime Hayat Verenler" olarak Forum İstanbul - Eğitim Ödülüne layık görüldü.

Geçtiğimiz akşam Swissôtel'de düzenlenen gala yemeğinde, Bilim Kahramanları Derneği başkanı Hakan Habip, ödülünü Forum İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Erçel'in elinden aldı. Tüm gönüllüler adına ödülü aldığını vurgulayan Hakan Habip, gecede bir teşekkür konuşması da yaptı.

"Her çocuk mucit doğar, keşif yapar" söylemiyle yola çıkan derneğin düzenlediği Bilim Kahramanları Buluşuyor Turnuvası, 8 yıldır çocukların içlerindeki mucidi dışarı çıkarmanın yolunu sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bilim Kahramranları Derneği Eğitime Hayat Veriyor!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement