AVM Ender Bulunan Vahşi Kedileri Cam Kafeste Seyre Açtı, Halk Tepki Gösterdi - Son Dakika
Güncel

AVM Ender Bulunan Vahşi Kedileri Cam Kafeste Seyre Açtı, Halk Tepki Gösterdi

Ankara'da bulunan bir AVM'nin, vahşi kedileri bir süs eşyası gibi cam fanus içerisinde müşterilerinin seyrine sunması, vatandaşların tepkisine neden oldu.

20.11.2017 10:52  Güncelleme: 11:08

Ankara'da bulunan Nata Vega Outlet isimli alışveriş merkezinde, cam fanus içerisinde serval cinsi bir kedinin sergilenmesi vatandaşların tepkilerine yol açarken kedinin durumu da görenleri üzdü.

VATANI AFRİKA

Ana vatanı Afrika olan serval, vahşi bir kedi cinsi. Uzun bacakları ve kısa kuyruğu ile oldukça narin bir hayvan olan servali evcil hayvan olarak besleyenler olsa da hayvanın doğal ortamında yaşamasının gerektiği söyleniyor.


CAM KAFESE KONULMUŞ

AVM'nin bodrum katında, cam bir kafes içerisinde sergilenen hayvan esir durumda. Hayvanın bulunduğu ortam güneş görmüyor ve temiz havadan da yoksun.

MÜŞTERİLER TEPKİLİ

Bazı müşterilerin bu duruma tepki gösterip hayvanın fotoğrafını sosyal medyada paylaşması oldukça ses getirdi. Chance.org isimli internet sitesinde konuyla ilgili bir imza kampanyası da düzenlenmiş durumda. AVM bazı duyarlı vatandaşlar tarafından protesto edilirken, gerekli mercilerin de bu durum için harekete geçmesi için çağrı yapıldı.

BAŞKA BİR KEDİ DE VAR

Ayrıca aynı AVM'de karakulak cinsi vahşi bir kedinin de benzer şartlarda sergilendiği öğrenildi.

AVM Ender Bulunan Vahşi Kedileri Cam Kafeste Seyre Açtı, Halk Tepki Gösterdi

Son Dakika Güncel AVM Ender Bulunan Vahşi Kedileri Cam Kafeste Seyre Açtı, Halk Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement