Bir Deli Rüzgar Dizisinin 2. Bölüm Fragmanı Yayınladı! - Son Dakika
Güncel

Bir Deli Rüzgar Dizisinin 2. Bölüm Fragmanı Yayınladı!

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyiciyle buluşan Bir Deli Rüzgar dizisinin 2. Bölüm 2. Fragmanı yayınladı. Dizinin ilk bölümünde neler olmuştu?

21.09.2018 17:50  Güncelleme: 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz cumartesi ekrana gelen 'ın 22 Eylül'de izleyiciyle buluşacak 2. bölümünün 2. fragmanı da yayınlandı.

İLK BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Babasına kavuşabilmek için ünlü olmak isteyen Gökçe, şarkıcı olmayı hedeflerken tuvalet görevlisi bir kadınla tanışır. Kimsenin yüzüne bakmadığı bu kadın, zamanının en meşhur assolistlerinden olan şimdi ise unutulmuş Melike Candan'dır. Gökçe'nin yaşadığı talihsiz bir gece sonrası yolları kesişen bu iki kadın birbirlerine sahip çıkarlar. Fakat birbirleri hakkında bilmedikleri gerçekler ise zarar vermeye şimdiden başlar.

GÖKÇE İNTİKAM KURBANI OLACAK

Gökçe, Melike'nin manevi oğlu Tunahan'la sokakta müzik yaparken, Gökçe'yi izleyen gizemli bir delikanlı genç kıza reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. Bu teklifle başlayan olaylar Gökçe'nin hayatını değiştirecekken, Melike'nin de geçmişe gömülü sırlarını ortaya çıkaracaktır. Kimsenin tanımadığı bu delikanlı, Melike'nin baş düşmanıdır. Tek derdi ise geçmişte assolist olabilmek için herkesi yakıp geçen Melike'den intikam almaktır. Gökçe ise bu intikama kurban giderken hayalini kurduğu sahneye ilk adımı atacaktır.

2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Melike, Gökçe yüzünden vurulduğunda, Gökçe ilk kez sahneye çıkar ve sahne sonrası kimse Gökçe'ye ulaşamaz. Uğur yüzünden Gökçe ve Tunahan'ın arası açılmaya başlar. Uğur, Gökçe'ye müzik dünyasının önemli isimlerinden biriyle görüşme ayarlar fakat Uğur'un bu görüşmeyle ilgili planları farklıdır. Melike ise hayatta kalma savaşı verirken onu bekleyen kötü bir sürpriz olacaktır. Hiçbir şeyden haberi olmayan Gökçe ise hayallerine yaklaştığını zannederken hiçbir şey Gökçe'nin hayal ettiği gibi olmayacaktır. İşte 'ın yeni bölüm fragmanı…

Bir Deli Rüzgar Dizisinin 2. Bölüm Fragmanı Yayınladı!

Son Dakika Güncel Bir Deli Rüzgar Dizisinin 2. Bölüm Fragmanı Yayınladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement