Bir Reddit Kullanıcısı, Mortal Kombat'ın Tüm Dlc Karakterlerini Sızdırdı - Son Dakika
Teknoloji

Bir Reddit Kullanıcısı, Mortal Kombat'ın Tüm Dlc Karakterlerini Sızdırdı

Bir Reddit Kullanıcısı, Mortal Kombat\'ın Tüm Dlc Karakterlerini Sızdırdı

Mortal Kombat 11 henüz piyasaya sürülmemişken bir veri madencisinin oyunun tüm DLC karakterlerini keşfettiği ortaya çıktı.

20.04.2019 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce aynı şekilde elde edilen bilgilere göre toplam 13 tane DLC karakteri olacağı öğrenilmişti. İlk ikisinin Shao Kahn ve Shang Tsung olduğu biliniyordu.

Oyunun Nintendo Switch versiyonunun dosyalarından keşfedilen yeni bir sızıntıya göre ise oyuna sonradan 9 DLC karakteri eklenecek:

Shang Tsung

Joker

Nightwolf

Terminator

Sindel

Spawn

Ash

Fujin

Sheeva

Bir Reddit Kullanıcısı, <a class='keyword-sd' href='/mortal-kombat/' title='Mortal Kombat'>Mortal Kombat</a>'ın Tüm Dlc Karakterlerini Sızdırdı

LeoNatan isimli bir Reddit kullanıcısı, verdiği bilgilerin doğru olduğunu ispatlamak için DLC karakterlerinin isimlerini içeren kod dosyalarına nasıl bakılacağına dair talimatlar da yayımladı. Buna göre liste doğru görünüyor. DLC karakterleri arasında Shang Tsung'ın yanı sıra Mortal Kombat savaşçıları Nightwolf, Sindel, Fujin ve Sheeva bulunuyor.

Fakat her şeye rağmen NetherRealm Studios'un Mortal Kombat 11 karakterlerine dair yapacağı resmi açıklamaya kadar bu bilgilerin doğruluğu için şüpheci olmakta fayda var. Çünkü DLC karakterlerine dair belirli aralıklarla sızdırılan iki bilgiye göre karakter sayısında tutarsızlık bulunuyor. Ayrıca bu listede oyunun lansman fragmanında ortaya çıkan Sektor ve Cyrax gibi karakterlerin bulunmaması da dikkat çekiyor.

Mortal Kombat 11, 23 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için çıkacak. Oyunun Premium Sürümü, ilk altı DLC karakterini içerecek; GameStop'a özel 'Kollector's Edition' sürümü, bu karakterlerin yanı sıra gerçek ölçekli bir Scorpion maskesi ve bir koleksiyon kutusunu içerecek.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Bir Reddit Kullanıcısı, Mortal Kombat'ın Tüm Dlc Karakterlerini Sızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement