Bisikletli Ulaşımında Sakarya Pilot İl Seçildi - Son Dakika
Güncel

Bisikletli Ulaşımında Sakarya Pilot İl Seçildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bisiketli ulaşımın yaygınlaşması konusunda Sakarya'nın pilot il olarak seçildiğini bildirdi.

19.10.2017 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bisiketli ulaşımın yaygınlaşması konusunda Sakarya'nın pilot il olarak seçildiğini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, 18 kilometrelik bisiklet yolunun duble yol ve bulvar çalışmalaryla 30 kilometrenin üzerine çıkacağı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, bisiklet yollarının şehrin cazibe merkezlerini birbirine bağlayacağını, bisiklet yolu entegrasyonuyla akıllı bisiklet uygulamasının başlayacağını belirtti.

Bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için birçok çalışmaya imza attıklarını vurgulayan Pistil, "Şehrimize yaptıkları ziyarette dosyamızı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye iletmiştik. Daha sonra bakanlığımızdan heyet geldi. Kendilerine çalışmalarımızı ve hedeflerimizi anlattık. Çok memnun kaldılar. Çalışmalarımızı beğendiklerini dile getirdiler. Bisikletli ulaşım konusunda örnek şehir olacağız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bisikletli Ulaşımında Sakarya Pilot İl Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement