Bitkin Çakal Yavrusu Tedavi Altına Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bitkin Çakal Yavrusu Tedavi Altına Alındı

Bitkin Çakal Yavrusu Tedavi Altına Alındı
04.01.2026 00:16

Samsun'da bitkin halde bulunan çakal yavrusu, tedavi için Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne götürüldü.

Samsun'un merkez Atakum ilçesinde polis tarafından bitkin halde bulunan çakal yavrusu tedavi altına alındı.

Atakum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mevlana Mahallesi 732. Sokak'ta devriye gezdiği sırada yolda bir çakal yavrusunun bitkin halde yattığını fark etti.

İhbar üzerine bölgeye Doğa Koruma ve Milli Parklar 11.Bölge Müdürlüğü ve Atakum Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ekipleri sevk edildi.

Atakum Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Aracında koruma altına alınan yavru, daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Çakal yavrusu, tedavisi için Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ne götürüldü.

Yavrunun tedavi ve bakımının ardından doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitkin Çakal Yavrusu Tedavi Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement