Black Friday 'E Xbox Damga Vuracak! - Son Dakika
Teknoloji

Black Friday 'E Xbox Damga Vuracak!

Black Friday \'E Xbox Damga Vuracak!

Microsoft Xbox konsolleri için oyun, aksesuar ve konsol indirimlerine bu sene de devam ediyor!

26.11.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Microsoft Xbox konsolleri için oyun, aksesuar ve konsol indirimlerine bu sene de devam ediyor!

Amerika 'da Şükran Günün'den sonra gelen ilk Cuma gününe Black Friday denir. Bu gün için aslında bir alışveriş çılgınlığı da diyebiliriz. Mağazalar normal çalışma saatlerinin dışına çıkarak daha uzun bir mesai yaparlar ve bu mesai süresinde müşterilerine büyük indirim fırsatları sunarlar. Her ne kadar Amerika, Kanada ve İngiltere 'de geçerli bir gün olsa da bu özel alışveriş günün etkileri artık tüm dünyayı sarmakta.

Bu günde satışlarını arttırmak isteyen binlerce şirketin içinde en büyük payı da tabii ki teknoloji şirketleri alıyor. Apple, Microsoft, Amazon gibi firmalar bugün için kullanıcılarına ve müşterilerine çok özel indirimler sunuyor. Bu senede indirim fırsatlarının Xbox One, Xbox 360, konsol aksesuarları ve oyunlar için devam edeceği Microsoft tarafından resmi olarak duyuruldu. Kullanıcılar bu ürünlerde Black Friday 'e özel olarak yüzde 33 ile yüzde 50 arası bir indirim bekliyorlar. Assassins Creed IV: Black Flag, The Amazing Spider-Man 2, Diablo III: Ultimate Evil Edition, Forza Motorsport 5 Game of the Year Edition gibi oyunlara indirim gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. ya da Microsoft 'un bu oyunlardan birini alan bir diğeri yüzde 40 indirimli gibi bir kampanya başlatacağı düşünülyor. Ayrıca FIFA 15, Sunset Overdrive ve Call of Duty Advanced Warfare oyunlarının özel indirimle 15 dolardan satışa sunulması gibi bir beklenti de mevcut.

Oyunların dışında konsollarda ve aksesuarlarda da ciddi indirimlerin yapılacağına kesin gözüyle bakabilirsiniz. Bu indirimlerin resmi olarak bizim ülkemizde uygulanıp uygulanmayacağını bilmiyoruz ancak dijital oyun alımında indirim fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

The post Black Friday 'e Xbox Damga Vuracak! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Black Friday 'E Xbox Damga Vuracak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement