Bodrum'da Bayram Tatili Başkadır! - Son Dakika
Magazin

Bodrum'da Bayram Tatili Başkadır!

Bodrum\'da Bayram Tatili Başkadır!

Yaz aylarının en popüler mekanı Bodrum'a bayram tatilinde ünlü akını yaşandı.

01.09.2011 03:00  Güncelleme: 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boksör vücuduna kavuştu

Buğra Gülsoy, Öykü Karayel ve Bade İşçil'le birlikte rol aldığı 'Kuzey ve Güney' dizisi için aylar öncesinden diyete başlayan ve vücut geliştiren Kıvanç Tatlıtuğ, tatilini geçirdiği Bodrum'da da sürekli spor yapıyor. Dizide bir boksörü canlandıracak olan Tatlıtuğ, Xuma Beach'teki spor salonunda her gün düzenli olarak vücut geliştiriyor. Oyuncunun, kaslarının iyice geliştiği gözlerden kaçmıyor.

Öp öp doyamadı

Bu yaz başı sürpriz bir şekilde Türkbükü'nde evlenen Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel'in mutlulukları devam ediyor. Bodrum'daki Kuum Beach'te denize girerek bayram tatilini geçiren çift, yakın dostlarıyla da bir araya geldi. Ali Taran'ı denize girdiği sırada cep telefonu ile görüntüleyen Ayşe Özyılmazel, yanına gelen eşini öpücük yağmuruna tuttu.

Güneşin altında sohbet

Bayram tatili için Bodrum'u seçenler arasında yer alan ünlü şarkıcı Murat Boz, denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile birlikte keyifli bir tatil yapan ünlü şarkıcı Boz, Kuum Beach'te yakın arkadaşı Ayşe Özyılmazel ve eşi Ali Taran'la karşılaşınca bol bol sohbet etti.

Eşi ile deniz keyfi

Murat Pilevneli ile evlenip çocuk sahibi olan Tuğba Ünsal, doğum nedeniyle aldığı fazla kilolarından kurtuldu. Eşi ve arkadaşlarıyla tatil yapan Ünsal, Yunan adalarına gitmeden önce Bodrum'a da uğradı. Cennet koyundaki teknelerinde denize giren çift, birlikte yüzdü.

Jet ski şovu yaptı

Dünyaca ünlü futbolcu Roberto Carlos, eşi ve kızıyla Bodrum'da tatil yapıyor. Hilton Türkbükü'nde kalan Carlos, bir ara kaldığı mekandan jet ski ile ayrılıp sahil turu yaptı. Futbolcu, denizin ortasında gazetecileri görünce çok şaşırdı.

İskelede bol kahkaha

Bir süredir Bodrum'da tatil yapan ünlü futbol yorumcusu Sergen Yalçın, tatilin ve denizin tadını çıkarıyor. Yalçın, kız arkadaşı ile birlikte tatil yapan arkadaşı Murat Cevahir'le Kuum Beach'de bir araya geldi. İskelede koyu bir sohbete dalan ve sohbet sırasında bol bol kahkaha atan ikili daha sonra jet ski ile sahil turu yaptı.

Havluya sarındı

Bodrum tatilinde bikinili yakalanmamak için büyük çaba harcayan Lerzan Mutlu, denize girip güneşlendiği Maçakızı Otel'de görüntülenmekten kurtulamadı. Mutlu, denizden çıkarken gazetecilerin kendisini bikinili görüntülemek istediğini farkedince çığlıklar atarak havlusuna sarınıp vücudunu gizlemeye çalıştı.

FUAT ÇAĞDAŞ

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bodrum'da Bayram Tatili Başkadır! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement