Bodrumspor Gençleşiyor - Son Dakika
Yerel

Bodrumspor Gençleşiyor

Bodrumspor Gençleşiyor

Bodrumspor kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ve A takım kadrosuna alınan genç oyuncular katıldı.

15.07.2014 02:22  Güncelleme: 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümbet'te bulunan Bodrumspor kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Bodrumspor yöneticilerinden Hüseyin Gözütok ve A takım kadrosuna alınan genç oyuncular katıldı.

"Gençlerimizle Daha iyi Ekip Yaratacağız"

Altyapıdan 4 oyuncuyu A takıma kazandırdıkları için mutlu olduğunu belirten Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, "Kendi altyapımızdan 4 yetenekli kardeşimizi A takım kadrosuna, hocalarımızın vermiş olduğu rapor doğrultusunda aldık. Biz hem bu sene şampiyonluğa oynayan bir kadro ve hem de Bodrumspor'un geleceğini kurtarabilecek yetenekli gençlerimizi de kaynaştırarak yepyeni bir Bodrumspor yaratmak istiyoruz. Bu konuda da onlara sonuna kadar güveniyorum. Bu kardeşlerimiz bütün altyapıdaki gençlerimize örnek olacaklardır" dedi.

Sekiz yıldır Bodrumspor altyapısında oynadığını belirten 1997 doğumlu orta saha oyuncusu Yasin Yıldız daha önceki yıllarda da A takım ile antremanlara çıktığını belirterek, "Bu sene teknik heyetimiz bizleri A takıma almayı layık gördü. Biz de altyapıdaki kardeşlerimize örnek olmaya çalışacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Bodrumspor altyapısından A takım kadrosuna geçen genç oyuncular 1996 doğumlu forvet oyuncusu Süleyman Can Özen, 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Okan Ateş, 1996 doğumlu sol kanat oyuncusu Berk Atıcı ve 1997 doğumlu orta saha oyuncusu Muhammet Yasin Yıldız. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumspor Gençleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement