Bolu 'Seni Tanırlar' Diyerek Arkadaşının Eşine Satırla Saldırmış - Son Dakika
Güncel

Bolu 'Seni Tanırlar' Diyerek Arkadaşının Eşine Satırla Saldırmış

Bolu'da, 40 yaşındaki Aynur Kaya'ya satırla saldıran 32 yaşındaki İsmail Peker ifadesinde, taksicilik yapan arkadaşı 48 yaşındaki Erhan Kaya'nın boşanmak isteyen eşine saldırmayı planladığını belirterek, Kendisi eşine saldırmayı düşündüğünü söyledi.

27.12.2017 16:59

Bolu'da, 40 yaşındaki Aynur Kaya'ya satırla saldıran 32 yaşındaki İsmail Peker ifadesinde, taksicilik yapan arkadaşı 48 yaşındaki Erhan Kaya'nın boşanmak isteyen eşine saldırmayı planladığını belirterek, Kendisi eşine saldırmayı düşündüğünü söyledi. Ben de ona, 'Seni oralarda tanırlar, sen değil ben saldırayım' dedim dedi. Geçen Perşembe günü meydana gelen olayda, alışveriş yaparak evine dönen Aynur Kaya apartmanın önünde arkasından yanaşan bir kişi tarafından satırla saldırıya uğradı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Aynur Kaya, sol elindeki 4 kesiğin tedavi edilmesinin ardından taburcu oldu. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında apartmanın girişinde bulunan güvenlik kameralarını inceledi. Aynur Kaya'ya saldıran kişinin İsmail Peker olduğu tespit edildi. Soruşturmayı genişleten Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri İsmail Peker'in kaçtığı otomobili takibe aldı. İsmail Peker'in Ankara'nın Çankaya ilçesinde olduğu belirlendi. Gözaltına alınan İsmail Peker, saldırdığı kadının eşi Erhan Kaya'nın da yanında olduğunu söyleyince Erhan Kaya da gözaltına alınarak Bolu'ya getirildi. Olayda kullanılan satır ise Ankara güzergahı üstündeki bir akaryakıt istasyonunun tuvaletinde bulundu.

ARKADAŞININ EŞİNE SALDIRMAYI KENDİSİ TEKLİF ETMİŞ

Şüphelilerden İsmail Peker emniyetteki ifadesinde, Ankara'da taksi durağında birlikte çalıştığım arkadaşım Erhan, sürekli ayrı yaşadığı eşiyle ilgili problemlerinden bahsediyordu. Kendisi eşine saldırmayı düşündüğünü söyledi. Eşi, Bolu'da oturuyormuş. Bolu'ya gideceğini söyledi. Ben de ona, 'Seni oralarda tanırlar, sen değil ben saldırayım' dedim. Bir arkadaşımızdan bulduğumuz otomobille Bolu'ya gittik. Kadını takip ettik. Tam eve girecekken satırla saldırdım. Öldürme amacıyla saldırmadım. Sadece gözdağı vermekti amacım. Erhan da bu sırada beni arabada bekliyordu. Olay sonrası tekrar Ankara'ya döndük dedi.

Erhan Kaya ise 1 yıldır ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşine saldırması için İsmail Peker'i kendisinin azmettirdiğini itiraf ederek, suçlamaları kabul etti. Erhan Kaya ve İsmail Peker nöbe7tçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O ANLARI ANLATTI

Aynur Kaya, Cumhuriyet Savcılığı'nda verdiği ifadesinde, 22 yıllık eşinden şiddet ve hakaret yüzünden ayrılmak için Bolu'daki yakınlarının yanına yerleştiğini anlatarak, Aralık ayında boşanma davası açtığını söyledi. Daha önce eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkartıldığını ifade eden Aynur Kaya, Ben bunu hak etmemiştim. 2 çocuğum var yazık etti bana. Olay günü, market alışverişinden sonra binaya girişimde arkamı döndüğümde tanımadığım birinin bana satırla saldırdığını gördüm. 'Ben ne yaptım sana Sen kimsin' diyerek çığlık attım. Ondan sonra arkasından koştum. Komşular yardıma geldi. Kim olduğunu anlamadım. Olayı Erhan'ın yaptırdığını sonradan öğrendim. O an aklıma hiçbir şey gelmedi. Sadece kendimi savunmayı düşündüm dedi.

Eşinden ayrılma kararı aldıktan sonra 2 çocuğuyla birlikte Bolu'ya yerleştiğini anlatan Aynur Kaya, Ben böyle bir olay bekliyordum. Çünkü çok sessizdi bir süredir. Zaten şiddet eğilimleri vardı. Ama kendisi yapar diye düşünüyordum. Başka birini bana saldırtacağını hiç tahmin etmemiştim. Adam olan gelip kendi yapardı. Birini tutup yaptırmazdı. İnsansa yüzüme çıkar konuşurdu. Demek ki insan değilmiş. Cesareti varsa o satırı gelip kendisi kaldırsaydı diye konuştu.

Bolu \'Seni Tanırlar\' Diyerek Arkadaşının Eşine Satırla Saldırmış
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu 'Seni Tanırlar' Diyerek Arkadaşının Eşine Satırla Saldırmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement