Bose Rakiplerine Meydan Okuyor! - Son Dakika
Ekonomi

Bose Rakiplerine Meydan Okuyor!

Bose Rakiplerine Meydan Okuyor!

Kablosuz kulaklık piyasasında kıyasıya rekabet sürerken şimdi de Bose, SoundSport Free adını verdiği ürünüyle diğerlerine meydan okuyor.

22.09.2017 11:10

Kablosuz kulaklık piyasasında kıyasıya rekabet sürerken şimdi de Bose, SoundSport Free adını verdiği ürünüyle diğerlerine . Daha önceki SoundSport Wireless adlı ürünün gerçekten kablosuz sürümü denilebilecek olan ürün Apple AirPods, Samsung Gear IconX, Sony Sony WF-100X ve B&O Play gibi kablosuz kulaklık modellerinin rakibi olacak. İşte, Bose Soundsport Free kablosuz kulaklık özellikleri.

Bose SoundSport Free kablosuz kulaklık neler sunuyor?

Bose SoundSport Free, spor yaparken veya yolda yürürken kulağınızdan düşmemesi için dış sesleri en aza indiren kauçuk kapaklar ile birlikte geliyor. Ter ve suya karşı dayanıklı olduğu belirtilen kablosuz kulaklıklar, 5 saate kadar batarya süresine sahip. Ayrıca, kulaklıklarınızı kaybettiğinize bulabilmeniz için bir uygulama özelliği de sağlanmakta.

Bose Rakiplerine Meydan Okuyor!

Ürünün beraberindeki şarj özellikli kutusu ise tam şarjlı durumdayken kulaklıkları 2 defa tam şarj edebilecek kapasitede. Bu da hareket halindeyken ekstra 10 saat batarya süresi anlamına geliyor. Ayrıca, kulaklıklar üzerindeki fiziksel tuşlarla telefonunuzu cebinizden çıkartmadan arama yapma veya şarkılar arasında geçiş yapma olanağı da sunuluyor.

SoundSport Free, anten sistemi sayesinde iki kulaklık arasında sağlam bir bağlantı sağlandığını ve senkron kayması gibi bir sorunun olmadığını da altını çiziyor.

Sadece siyah renk seçeneğine sahip olan Bose SoundSport Free, Ekim ayı başında yaklaşık 250 dolarlık fiyatla satışa sunulacak.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Bose Rakiplerine Meydan Okuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement